Industriële Hanglamp met Tandwielen

Industriële hanglamp met tandwielen

Of je nu voor de industriële/steampunk look gaat in huis, óf je wilt gewoon een zeer bijzondere lamp boven de eettafel hebben hangen, dan is deze industriële hanglamp met tandwielen wellicht een goede kandidaat.

Met zijn unieke design, een diameter van maar liefst 90 cm en 7 E27 fittingen zal deze industriële kroonluchter niemand ontgaan. Dit maakt hem, naast thuisgebruik, ook een erg leuke eye-catcher voor bars, restaurants, cafés en hotels.

De lamp is geschikt voor LED lampen en komt het mooist tot zijn recht als je er Vintage Edison LED lampen in draait. Deze simuleren de authentiek kooldraad gloeilampen van vroeger en geven een zeer warm en sfeervol licht.

Hoewel de tandwielen sprekend lijken alsof ze van oud, roestend metaal gemaakt zijn, zijn ze in werkelijkheid van hout. Dit voorkomt dat de lamp loodzwaar wordt en niet je hele plafond met zich meeneemt als je hem ophangt. Het wiel waar de tandwielen aanhangen en de kettingen zijn wel van metaal.

Deze industriële hanglamp met tandwielen gaat mooi samen met andere industriële wanddecoraties en zal, of hij nu in huis of in een openbare gelegenheid komt te hangen, een zeer mooie blikvanger zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + negen =