Industriële Hanglamp Holly – 4 lichts

Industriële hanglamp 'Holly' boven een eettafel.

Tijdens het eten genieten van een prachtige, sfeervolle verlichting met een industrieel tintje? Hang dan deze industriële hanglamp ‘Holly’ boven je eettafel. Hij bestaat uit 4 lampen die omringd worden door een metalen draadwerk. Hierdoor wordt het licht niet alleen goed in de ruimte verspreid maar krijg je ook een zeer mooie licht/schaduwwerking.

De lampen hangen aan een metalen buis. Je kunt de hoogte van iedere lamp afzonderlijk aanpassen de het snoer van de lamp om de buis te wikkelen. Hang ze allemaal op dezelfde hoogte of creëer een speels effect door ze allemaal een andere hoogte te geven.

Door het strakke ‘draad’ ontwerp van deze hanglamp past hij, naast industriële interieurs, ook prima in moderne, minimalistische of Scandinavische interieurs. Het mooiste komt deze hanglamp tot zijn recht als je er LED Bulb – Filament lampen in draait. De Holly industriële hanglamp is dimbaar (je moet er wel zelf een dimmer tussen plaatsen) zodat je altijd de perfecte sfeer kunt creëren die past bij het moment.

Met deze Holly hanglamp haal je een prachtige en sfeervolle verlichting in huis die zeker de aandacht zal trekken… of hij nu aan of uit staat. Er is ook een Holly vloerlamp verkrijgbaar als je de industriële touch van deze hanglamp van de eethoek wilt doortrekken naar de woonkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × twee =