Industriële Hanglamp – 6 Lichts – QAZQA Sydney

Sfeervolle industriële hanglamp met zes lichtbronnen in een keuken.

De QAZQA Sydney is een industriële hanglamp die ongetwijfeld de aandacht zal trekken als hij in je woon- of eetkamer hangt. Het speelse maar tegelijkertijd zeer strakke design geeft de lamp een bijzondere charme. Deze combinatie van speels en strak maakt de hanglamp ook prima geschikt voor ieder interieur, of het nu industrieel, modern of juist vintage is.

De Sydney industriële hanglamp bestaat uit drie metalen stokken van verschillende lengten die onafhankelijk van elkaar kunnen draaien. Aan de uiteindes van iedere stok bevind zich een E27 fitting (6 in totaal dus) die geschikt is voor LED-, halogeen-, spaar- en gloeilampen. Het mooiste effect krijg je als je er filament LED-lampen indraait. Deze bootsen het gezellige warme licht na van oude kooldraad lampen. De lampen zijn desgewenst dimbaar met een externe dimmer.

Of je nu voor die industriële look gaat óf je interieur een uniek en speels accent wilt geven… deze QAZQA Sydney hanglamp is een prachtige eye-catcher in huis die niemand zal ontgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × drie =