Industrieel Houten Nachtkastje met Gesloten Lade

Industrieel houten nachtkastje met metalen poten en gesloten lade.

De industriële of retro look in je woning ook doortrekken naar de slaapkamer? Dan is dit industriële nachtkastje een goede keuze. Het is niet alleen zeer praktisch maar met zijn fraaie design ook een prachtig pronkstukje in je slaapkamer. De metalen poten, het houten kastje en de met grijze stof beklede lade complementeren elkaar.

Dit industrieel aandoende kastje heeft ook geen gebrek aan opbergruimte. Naast de gesloten lade is het halverwege de poten voorzien van een metalen tijdschriften rek. Hier kun je voor het slapengaan je leesmateriaal op kwijt. De mooie houten bovenkant van het kastje is voorzien van een opstaande rand. Zo kun je er makkelijk je telefoon, bril of een leuke foto op kwijt zonder het risico te lopen dat deze er tijdens je slaap vanaf valt.

Je moet het kastje na ontvangst nog wel even in elkaar zetten. Met de duidelijke handleiding die je erbij krijgt is dit echter een fluitje van een cent. Je houdt er immers een zeer solide nachtkastje aan over waar je de rest van je leven plezier van kunt hebben.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − zestien =