Indoor Skydive – Spreid Je Armen en Zweef

Man die tijdens een Indoor skydive zweeft boven een verticale windturbine.

Met een indoor skydive beleef je het waanzinnige gevoel van een parachutesprong… maar dan binnen! Als je de kick van een skydive wilt ervaren maar je ziet jezelf nog niet zo snel uit een vliegtuig springen dan is dit je kans! Een fantastische belevenis voor jong en oud!

De indoor skydive ervaring wordt mogelijk gemaakt door een enorme verticale windturbine. Je zweeft letterlijk op de windstroom die door deze turbine gecreëerd wordt. Hierdoor ervaar je hetzelfde ultieme gevoel van vrijheid als tijdens een sprong op grote hoogte. Echt iets voor mensen die op zoek zijn naar actie en sensatie.

De indoor skydive tunnel in Luik is de nieuwste en modernste van België. De dag begint met een ontvangst in het nieuwste skydive-center van de Benelux, waar je eerst een briefing krijgt. Dan is het op naar de windtunnel om, onder begeleiding door professionele instructeurs, te beginnen aan jouw indoor skydive ervaring. Deze bestaat uit twee reguliere vluchten en één tornadovlucht.

Bij de indoor skydive ervaring is natuurlijk ook de benodigde uitrusting (kleding, helm en bril) inbegrepen. In tegenstelling tot een echte skydive ben je bij deze indoor versie ook niet afhankelijk van weersomstandigheden. Zo kun je het hele jaar door genieten van dat ultieme skydive gevoel. Natuurlijk ook erg leuk als cadeau aan andere adrenaline junks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 1 =