IJsemmer / Wijnkoeler met RGB LED – Oplaadbaar – Met Afstandsbediening

IJsemmer en wijnkoeler met RGB LED verlichting die op een bar staat met twee flessen wijn erin.

Deze ijsemmer / wijnkoeler is, met zijn sfeervolle RGB LED verlichting, perfect voor evenementen, bruiloften en partijen. Ook op tuinfeesten, in bars of clubs… of natuurlijk gewoon bij je thuis is deze LED ijsemmer een super mooie blikvanger. De LED lamp zorgt voor de perfecte sfeer en maakt je feest helemaal af.

De LED ijsemmer is voorzien van een handig handvat aan de bovenkant. Hij maakt gebruik van zachte RGB LED verlichting die je zelf kunt instellen met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. De lamp is ook snoerloos. Opladen kan eenvoudig met de adapter (die ook in de verpakking zit). De ijsemmer / wijnkoeler heeft breedte van 27 cm en een hoogte van 30 cm.

Als je dus je wijn of andere gekoelde drank op een sfeervolle en originele manier wilt presenteren… dan is deze voor jou.

Meer IJsemmers / wijnkoelers met RGB LED


LED Wijnkoeler / IJsemmer RGB Oplaadbaar + Afstandsbediening - Funnylights Hypo

LED Wijnkoeler / IJsemmer RGB Oplaadbaar + Afstandsbediening – Funnylights Hypo

Deze ijsemmer, voorzien van LED verlichting, is niet alleen perfect voor evenementen, bruiloften en tuinfeesten maar steelt ook thuis in de woonkamer of op de bar helemaal de show. Je kunt kiezen uit 16 verschillende kleuren (RGB) LED licht. De wijnkoeler wordt geleverd inclusief afstandsbediening waarmee je de verlichting van de ijsemmer eenvoudig kunt bedienen en altijd de perfecte sfeer kunt creëren. De ijsemmer is draadloos. Je hebt dus geen last van kabels en kunt de LED lamp makkelijk overal mee naartoe nemen of verplaatsen. Je kunt u de LED ijsemmer eenvoudig opladen met de meegeleverde adapter. Door de IP65 normering kun je de LED ijsemmer ook buitenshuis gebruiken. Bekijk op bol.com


LED Wijnkoeler / IJsemmer RGB Oplaadbaar + Afstandsbediening - Funnylights Hypo
LED Wijnkoeler / IJsemmer RGB Oplaadbaar + Afstandsbediening - Funnylights Hypo

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − 9 =