Huisdiercamera met Bewegings- en geluidsdetectie

Huisdiercamera met bewegings- en geluidsdetectie.

Vraag je je wel eens af wat jouw hond of kat allemaal uitspookt als jij niet thuis bent? Met deze HD huisdiercamera van BS Producten kun je jouw huisdier voortaan, overal en altijd, haarscherp via de bijbehorende app op je telefoon in de gaten houden. Je kunt ook video opnames maken en zelfs met je huisdier communiceren via de two-way audio functie.

Bewegings- en geluidsdetectie

De huisdiercamera heeft zowel bewegings- als geluidsdetectie. Zo kun je een melding krijgen via de app als jouw hond aan ’t blaffen is… of je kat stiekem op het aanrecht gesprongen is.

Horizontaal en verticaal draaien

De huisdiercamera kan horizontaal volledig (360 graden) om zijn as draaien. Daarnaast kan ook verticaal (op en neer) ook 110 graden draaien. Zo kun je makkelijk de hele ruimte in de gaten houden en de camera precies richten waar je hem nodig hebt. Met de zoomfunctie haal je het beeld ook eenvoudig dichterbij.

Autotracking

Wil je de bewegingen van jouw huisdier op de voet volgen? Geen probleem! Met de handige autotracking functie kun je de huisdiercamera zo instellen dat hij je hond of kat automatisch volgt als deze zich van de ene naar de andere plek in de kamer begeeft.

two way audio

De ingebouwde speaker/microfoon van deze huisdiercamera maakt het niet alleen mogelijk om geluiden van je huisdier te detecteren maar stelt jouw ook in staat om met jouw huisdier te communiceren. Zo kun je bijvoorbeeld je hond op afstand corrigeren als deze aan ’t blaffen is of je kat op zijn kop geven als hij zich op het aanrecht bevindt.

Nachtvisie

Door de ingebouwde infrarood LED’s en lichtsensor kun je met deze huisdiercamera ook ’s nachts haarscherpe opnames maken tot een afstand van ongeveer 15 meter. Zo kun je ook in het donker jouw huisdier in de gaten houden.

Opslag

Met deze huisdiercamera heb je de mogelijkheid om de beelden zowel in de Cloud als op een micro SD kaart op te slaan. Met een kleine, 16GB Micro SD kaart kun je al tot 4 dagen terug te kijken. Een 128GB Micro SD Kaart geeft je al de mogelijkheid om tot 32 dagen aan beelden op te slaan. Handig als je bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Ook te gebruiken als beveiligingscamera

Met zijn bewegings/geluidsdetectie, autotracking, nachtvisie en opnamemogelijkheden is deze huisdiercamera ook prima te gebruiken als beveiligingscamera.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 × 1 =