Huidverjongingsapparaat – Ultrasone Spatel

Huidverjongingsapparaat - Ultrasone spatel voor een gladde, strakke, gezonde en stralende huid.

Een stralende, gladde, soepele en gezonde huid… zonder naar de schoonheidsspecialiste te moeten? Met dit Simia Huidverjongingsapparaat haal je de schoonheidssalon in huis. Verwijder mee-eters en dode huidcellen, verminder rimpels, voorkom acné en stimuleer de aanmaak van collageen voor een jongere, strakkere huid.

De ultrasone trillingen die het apparaat produceert zorgen voor diepe reiniging, hydratatie en versteviging van je huid. Daarnaast zorgen ze ervoor dat werkstoffen in crèmes en serums beter worden opgenomen. Zo kun je, zowel thuis als op reis, je huid een grondige schoonmaakbeurt geven zodat je altijd en overal stralend voor de dag komt.

Met dit ultrasone huidverjongingsapparaat kun je jouw huid 3 verschillende behandelingen geven:

Cleansing: Gebruikt trillingen om dode cellen, mee-eters, overtollig talg en vuil van je huid te verwijderen. Dit is goed te zien door de indrukwekkende hoeveelheid verontreiniging die er na deze behandeling op de spatel achterblijft.

Moisturizing: Vergroot het absorptievermogen van je huid met behulp van pulserende trillingen. Hierdoor worden crèmes en serums effectiever opgenomen door je huid.

Lifting: Verhoogd de productie van collageen waardoor fijne lijnen en rimpels worden verminderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × een =