Hoverboard met Bluetooth Speaker en LED Verlichting

Hoverboard met ingebouwde Bluetooth speaker, LED verlichting en slimme besturing via de app.

Dit vette Bluewheel HX310s hoverboard is voorzien van een Bluetooth speaker en LED verlichting. Daarnaast heeft het allerlei andere snufjes die je helpen om er snel en veilig mee te leren omgaan en optimaal rijplezier garanderen.

Zo is er de kinder- en leermodus. Deze helpt beginnende rijders binnen een paar minuten en op een veilige manier om hun nieuwe hoverboard te gebruiken. Met behulp van de Bluetooth speaker kun je genieten van je favoriete muziek tijdens het rijden. De LED koplampen zorgen niet alleen voor een coole look maar maken je ook zichtbaarder voor ander verkeer.

De 2 krachtige elektromotoren en de massief rubberen banden brengen je met een topsnelheid van 15 km/u snel en veilig naar je bestemming. Je kunt afstanden tot wel 20 km afleggen met slechts één acculading.

Je bedient de Bluewheel HX310s eenvoudig via de bijbehorende app op je smartphone. Deze biedt daarnaast GPS-tracking over geplande routes en aanpasbare bediening van het hoverboard. Daarnaast krijg je via de app zelf-diagnose van het board en zijn er een geïntegreerde batterijniveau-indicator en waarschuwingssignalen voor een optimale veiligheid.

De vele ingebouwde veiligheidsvoorzorgen en extra’s zoals de luidsprekers, verlichting en slimme app besturing maken de Bluewheel HX310s neit alleen een perfect hoverboard om op te leren maar staan ook voor gevorderde rijders garant voor eindeloos rijplezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 2 =