Hout Kooktoestel – Coox Stove

Hout kooktoestel Coox Stove met wat brandende houtblokken erin.

Lekker koken en bakken in ‘the great outdoors’, tijdens een trektocht, kamperen of ’s zomers lekkers aan het strand? Geen zin om een logge gasfles mee te zeulen die altijd precies op het verkeerde moment leeg is? Met dit handige hout kooktoestel kun je overal een heerlijke maaltijd bereiden boven een knapperend houtvuurtje.

Lekker, rustgevend buiten koken… dat is wat dit handige hout kooktoestel je biedt. En natuurlijk een excuus om te spelen met vuur.

Koken op de Coox Stove is super makkelijk. Sprokkel zelf wat hout (of koop het bij een tankstation). Je hebt niet veel hout nodig om hem gebruiken. Met drie takjes kom je al een heel eind. Leg het hout onderin de Coox Stove, doe er desnoods een aanmaakblokje bij en steek het aan. Het hout kooktoestel is nu binnen een minuut klaar om op te koken.

Je kunt de Coox Stove gebruiken in combinatie met elke pan. Naast het koken op hoge temperaturen, zoals wokken of grillen grillen, is hij ook prima geschikt voor het het koken van water, stoven of het opwarmen van een blik soep.

Vanwege zijn handzame formaat is dit hout kooktoestel makkelijk mee te nemen op vakantie of tijdens een dagje naar het strand.

Nog iets moois is dat je door het kopen van een Coox Stove ook arme gezinnen in ontwikkelingslanden helpt. Envirofit, het bedrijf dat de Coox Stove verkoopt, hanteert namelijk het principe HIER een stove, DAAR een stove. Voor iedere Stove die er hier verkocht wordt gaat er namelijk ook eentje naar een gezin in een ontwikkelingsland.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − vijf =