Hoofdtelefoon Gitaarversterker – Vox AmPlug

De Vox AmPlug hoofdtelefoon gitaarversterker.

Met deze Vox AP2-LD AmPlug V2 Lead mini gitaarversterker met hoofdtelefoon aansluiting kun je op ieder moment van de dag (of nacht) los gaan op je elektrische gitaar zonder dat je buren er last van hebben. Je plugt hem eenvoudig in de jack-ingang van je gitaar, sluit je koptelefoon erop aan en je bent klaar om te gaan. Je hebt zelfs geen kabels of adapter nodig. De Vox AP2-LD AmPlug werkt namelijk draadloos op 2 AAA batterijen. Hij is zo klein dat ie in je broekzak past. Je neemt hem dus eenvoudig overal mee naartoe.

Diverse controls en effecten

De Vox AmPlug hoofdtelefoon gitaarversterker biedt, voor zijn zeer compacte formaat, een verassende hoeveelheid controls. Naast volume kun je ook de Tone en Gain aanpassen met behulp van de draaiknoppen aan de bovenkant van de AmPlug. Je kunt ook wisselen tussen verschillende effecten (Chorus, Delay, Reverb of geen effect). Ieder effect heeft ook nog eens 3 variaties. Dan kun je ook nog eens kiezen uit drie verschillende kanalen.

De Vox AmPlug heeft ook een aansluiting voor je telefoon, tablet of mp3-speler. Zo kun je meespelen met backing tracks. Ideaal als je nummers wilt instuderen of gewoon lekker wilt improviseren over bestaande nummers.

Voor iedere muziekstijl een AmPlug

Vox biedt keuze uit verschillende AmPlug hoofdtelefoon gitaarversterkers:

  • Lead
  • Blues
  • Clean
  • Classic Rock
  • Metal
  • Classic AC30

Kies dus de amp die bij je past, plug hem in en geniet voortaan – waar en wanneer je wilt – van een verassend dikke sound… zonder dat je hoeft te zeulen met zware versterkers of te prutsen met allerlei kabels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − een =