Hoge Druk Mini-Fietspomp & Bal Pomp met Drukmeter

Hoge druk mini-fietspomp met ingebouwde manometer.

Tijdens een fietstocht je banden bijpompen? Met deze hoge druk mini fietspomp van Diyife pomp je niet alleen makkelijk en snel je banden op maar regel je tegelijkertijd de juiste bandenspanning. Hij is namelijk voorzien van een ingebouwde manometer waarop je tijdens het pompen de luchtdruk kunt aflezen.

Geschikt voor verschillende ventielen

De Diyife mini-fietspomp is geschikt voor verschillende soorten ventielen. Met zijn handige verstelstukken sluit je hem eenvoudig aan op zowel een Dunlop (Nederlands ventiel), Presta (Frans ventiel) of Schrader (auto) ventiel. Je krijgt er ook een balnaald bij zodat je er ook voetballen, basketballen en volleyballen mee op kunt pompen.

Licht en compact

De Diyife mini-fietspomp weegt slechts 160 gram en is met zijn lengte van 21 cm ook zeer compact. Je vindt er dus makkelijk een plekje voor in je fietstas. Je krijgt er overigens ook een riem en een beugel bij waarmee je de pomp op verschillende manieren aan je fiets kunt bevestigen.

Inclusief plak-set

Omdat je niet veel hebt aan een pomp als je band lek is ontvang je bij deze hoge druk mini-fietspomp ook een compacte, lijmvrije plak-set.

De Diyife mini-fietspomp is een goede aanvulling op je fietsuitrusting tijdens fietstochten maar kan ook gebruikt worden om ballen op te pompen. Kortom, ook een handig stukje gereedschap om in de schuur te hebben liggen of om mee te nemen op vakantie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + 20 =