Hilarische Halloween Hondenpakjes

Heks hondenpakje Halloween.

Met deze hilarische hondenpakjes kan voortaan ook jouw trouwe viervoeter zich verkleden voor Halloween. Voegt niet alleen toe aan de sfeer maar zier er ook nog eens ontzettend grappig uit. Trouwens, ook buiten Halloween zijn deze pakjes erg leuk. Bijvoorbeeld als je een keer een grappige stunt uit wilt halen voor familie of vrienden.

Hondenpakje met spinnenpoten

Halloween hondenpakje met spinnenpoten

Spinnen zijn voor veel mensen nu niet bepaald hun favoriete dier. Zeker niet als de spin ook nog eens het formaat heeft van een hond! Dit hondenpakje met spinnenpoten transformeert jouw hond tot een enorme spin, compleet met harige poten. Het zal dan ook gegarandeerd voor de nodige grappige reacties zorgen als je jouw hond uit gaat laten.

Bekijk op Amazon.nl


Chucky hondenpakje

Bulldog in een Chucky hondenpakje

Iedereen die de film Child’s Play heeft gezien weet hoe griezelig een pop kan zijn. Met dit Chucky hondenpakje verander je jouw hond in de moorlustige pop uit deze film.

Het kostuum bestaat uit de tuinbroek en het gestreepte shirt die we kennen uit de films. Het shirt heeft twee armpjes, waarvan er eentje een bebloed mes in de hand heeft (natuurlijk onmisbaar voor een moordlustige pop). Deze bungelarmpjes zwaaien in het rond als je hond rent, wat zorgt voor een super grappig effect.

Chucky zou natuurlijk niet compleet zijn zonder zijn knalrode haar. Daarom zit bij dit Chucky honden kostuum ook een rode pruik inbegrepen.

Bekijk op Amazon.nl


Vleermuis vleugels honden kostuum

Vleermuis vleugels honden kostuum

Geef je hond vleugels met dit vleermuizen Halloween hondenpakje. De kans dat ie opstijgt is bijzonder klein, maar het ziet er wel erg grappig uit. Om het helemaal af te maken krijg je er ook een grappig belletje bij in de vorm van een pompoen.

Dit kostuum kan ook als tuigje gebruikt worden en is aan de bovenkant voorzien van een stevige ring waaraan je de riem kunt bevestigen. Ideaal als je tijdens Halloween je hond in stijl wilt uitlaten.

Bekijk op Amazon.nl


Leeuw hondenpajke

ALT-HERE

Zou jouw hondje soms stiekem wensen dat hij een leeuw was, zodat hij nooit meer bang hoefde te zijn voor andere honden? Met dit hondenpakje gaat deze wens in vervulling. Compleet met manen en leeuwenstaart transformeert het je hond tot koning van de (urban)jungle.

Naast het feit dat dit leeuwenpakje er super grappig uitziet is het ook nog eens lekker warm. Ideaal voor het uitlaten van je hondje op een gure Halloweenavond.

Bekijk op Amazon.nl


Haai honden kostuum

Haai honden kostuum

Met dit hilarische hondenpakje lijkt het net alsof je hond half is opgegeten door een haai. Het pakje is in drie verschillende maten te krijgen (small, medium en large). Zo is er voor iedere hond een passende haai. Ook dit pakje zal geheid de nodige reacties uitlokken tijdens het uitlaten van je hond.

Bekijk op Amazon.nl


Ghostbusters hondenpakje

Ghostbusters hondenpakje

Who you gonna call!? Met dit hondenpakje – compleet met opblaasbare “proton pack” – verander je jouw hond in een echte Ghostbuster! Natuurlijk is het pakje ook voorzien van het kenmerkende ‘Ghostbusters’ embleem. Kortom, met dit kostuum is jouw hond helemaal klaar om de buurt vrij te houden van ronddwalende geesten tijdens Halloween.

Bekijk op Amazon.nl


Heks hondenpakje

Heks honden kostuum

Als we het hebben over hondenpakjes voor Halloween dan mag een heksenkostuum natuurlijk niet ontbreken! Daarom, last but not least, dit heksen hondenpakje. Het bestaat uit een versierde cape met bijpassende heksenhoed en is gemaakt uit hoogwaardig satijn. Zo zal jouw hond zeker bijdragen aan een betoverende Halloween.

Bekijk op Amazon.nl


Met deze hondenpakjes zal jouw hond deze Halloween zeker de show stelen. Houd er echter rekening mee dat niet iedere hond het even prettig zal vinden om in een kostuum gehesen te worden. Sommige honden vinden het prachtig… of hebben er in ieder geval geen problemen mee. Anderen zullen het je niet in dank afnemen. Hoe grappig deze pakjes er dus ook uitzien, het voornaamste is dat je hond zich er prettig in moet voelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × drie =