Het leukste waterspeelgoed – Dolle Waterpret voor Jong en Oud

Het leukste waterspeelgoed voor jong en oud.

Op warme dagen is er niets zo fijn als lekker kledderen met water. De meest voor de hand liggende manier is natuurlijk om er gewoon in te plonzen. Er zijn echter nog een hoop andere manieren om te genieten van het heerlijke verkoelende effect van water. Hier hebben we een lijst voor je samengesteld met het leukste waterspeelgoed voor jong en oud.

Waterspeelgoed voor Jong

Voor kinderen is met water spelen altijd een feestje. Lekker klieren, elkaar (of papa en mama) nat maken. Zodra er water in het spel is gaan vaak alle remmen los. Hier zijn de leukste speeltjes die ervoor zorgen dat de waterpret niet meer stuk kan…

Dit opblaasbare waterpark

Waterspeelgoed - opblaasbaar waterpark met klimwand, glijbaan en tunnel.

Dit opblaasbare waterpark is, naast een lekker waterbassin waarin je kinderen heerlijk kunnen afkoelen, voorzien van een heuse klimwand, een waterglijbaan en een verfrissende waterval.

Met een opblaasbaar waterpark in de tuin loop je natuurlijk wel het risico dat alle kinderen uit de buurt op warme dagen in jouw tuin te vinden zijn. Hun blije gezichtjes maakt dit echter snel weer goed.

Bekijk op bol.com

Deze waterglijmat

Deze waterglijmat van 5,5 meter staat garant voor een hoop waterpret voor jong en oud.

Natuurlijk heeft niet iedereen het budget of de ruimte voor een compleet waterspeelpark in de tuin. Dat is ook helemaal niet nodig. Met deze gave waterglijmat kunnen je kinderen (en jij ook trouwens) de grootste lol hebben voor een heel zacht prijsje.

nog een groot voordeel van dit super betaalbare waterspeelgoed is dat je het binnen een paar tellen hebt opgezet. Rol de mat uit, zet hem met de bijgeleverde haringen vast in het gazon, sluit de tuinslang erop aan en je bent klaar om te gaan.

Bekijk op bol.com

Deze watertafel

watertafel

Een watertafel is niet alleen een geweldige manier voor je kleintjes om met water te spelen, maar ook een leuke manier om hun creativiteit te ontwikkelen.

Met deze watertafel kunnen ze zelf kiezen hoe ze het water willen laten stromen door de buizen op verschillende manieren met elkaar te verbinden. Leuk en leerzaam tegelijk.

Bekijk op bol.com

Dit speelzwembad

Opblaasbaar speelzwembad met dino's en waterglijbaan.

Met dit dino speelzwembad kunnen je kinderen op een heerlijk verkoelend avontuur. Ze kunnen van de glijbaan, onder de verfrissende waterval door, zo het zwembad in glijden. Om het nog leuker te maken kunnen ze proberen om tijdens het glijden een van de bijgeleverde Fun Ballz in de hoepel schieten die door een van de dino’s wordt vastgehouden.

Voor een opblaasbaar speelzwembad heb je natuurlijk wel wat ruimte nodig in je tuin. Dit exemplaar is 229 cm x 333 cm.

Bekijk op bol.com

Dit NERF Super Soaker Soakzooka waterpistool

NERF Super Soaker Soakzooka - Waterpistool

Wil je je vrienden of ouders tijdens een watergevecht een goed te grazen nemen? Met deze Soakzooka Super Soaker geef je ze de volle laag. Het gevaarte schiet een krachtige waterstraal.

Het waterreservoir van 1,6 liter geeft je genoeg munitie om je tegenstanders tot op het bot te doorweken en maakt je onoverwinnelijk tijdens een watergevecht.

Bekijk op bol.com

Deze opblaasbare water sproeiende bal

Kinderen bij een grote opblaasbare water sproeiende bal in de tuin.

Geen ruimte voor een zwembad, opblaasbaar waterpark of meterslange waterglijmat in je tuin en toch je kinderen (en jezelf) lekker verkoeling bieden? Dat kan met deze grappige water sproeiende opblaasbal.

Blaas hem op, sluit er eenvoudig je tuinslang op aan en de bal sproeit water alle kanten op. Dolle pret voor jong en oud en ook nog eens heerlijk verfrissend. De bal heeft een diameter van slechts 75 cm en is dus ook in een hele kleine tuin prima te gebruiken.

Bekijk op bol.com

Deze ToyPedo

ToyPedo, een bal in de vorm van een torpedo waarmee je onderwater kunt gooien.

Een bal overgooien in het zwembad is waarschijnlijk de oudste vorm van waterpret die we kennen. Met deze ToyPedo – een bal in de vorm van een torpedo – kun je echter voortaan ook onder water naar elkaar (over)gooien.

Deze ToyPedo glijdt tot wel 9 meter onderwater en is daarmee uitstekend geschikt om over te gooien… of voor een verrassingsaanval op nietsvermoedende vrienden of familieleden.

Bekijk op bol.com

Waterspeelgoed voor Oud

Natuurlijk zijn het niet alleen kinderen die het leuk vinden om te ‘spelen’ met water. Daarom hier ook wat leuk waterspeelgoed voor de oudere ‘kinderen’ onder ons.

Dit avocado luchtbed met bal

Avocado luchtbed met bal in een zwembad met een vrouw erop.

Met dit grappige avocado luchtbed met bal heb je zelf in de hand of het tijd is voor de actievere waterpret… of dat je even lekker wilt chillen en aan aan je gezonde bruine kleurtje wilt werken. De pit van deze opblaasbare avocado is namelijk uitneembaar en te gebruiken als bal.

Ook ideaal als je kinderen graag willen spelen en jij even rust wilt. Geef je kids de bal en ga zelf lekker liggen dobberen.

Bekijk op bol.com

Deze opblaasbare rodeostier

Opblaasbare rodeostier in een zwembad

Deze opblaasbare rodeostier staat garant voor een hoop waterpret voor zowel jong als oud. Het principe is simpel. Één iemand gaat op de stier zitten. De rest doet zijn uiterste best om die persoon weer van de stier af te krijgen.

Super leuk waterspeelgoed voor in het zwembad of in een meer. Zowel kinderen als volwassenen kunnen er de grootste lol mee hebben.

Bekijk op bol.com

Dit mega grote opblaasbare eenhoorn lounge eiland

6 persoons opblaasbare eenhoorn lounge eiland met koelbox.

Wil je met je hele vriendengroep tegelijk op het water chillen en tegelijkertijd een hoop bekijks hebben? Deze enorme opblaas eenhoorn zal ongetwijfeld de blikvanger zijn op of aan het water.

Dit enorme lounge eiland is is 485 bij 447 cm en biedt comfortabel plaats aan maar liefst 6 personen. Er zit zelfs een speciaal koelvak in zodat je tijdens het dobberen kunt genieten van een heerlijk gekoeld drankje. Dat is nog eens chillen in stijl.

Bekijk op bol.com

Dit opblaasbare beer pong spel

Beer pong luchtbed.

Wat is er fijner dan lekker afkoelen in het water op een hete dag? Afkoelen onder het genot van een biertje! Dit opblaasbare beer pong luchtbed geeft je het excuus dat je zocht om tijdens de waterpret ook de nodige biertjes achterover te slaan.

Beer pong is een drinkspel dat over is komen waaien uit de VS. Deze opblaasbare versie is speciaal bedoeld voor in het zwembad, compleet met bekerhouders.

Bekijk op bol.com

Dit opblaasbare voetbal / waterpolo goal

Deze opblaasbare goal kun je zowel op het land/strand gebruiken voor een potje voetbal als in het water voor waterpolo. Ideaal voor in het zwembad of om mee te nemen op vakantie. Je krijgt er ook een opblaasbare bal bij zodat je meteen aan de slag kunt.

Bekijk op bol.com


Conclusie waterspeelgoed

Zoals je inmiddels hebt kunnen zien zijn er zowel voor jong als oud talloze manieren om jezelf te vermaken terwijl je lekker afkoelt in en op het water. Laat dus de warme dagen maar komen!

Het leukste waterspeelgoed. Dolle waterpret voor jong en oud.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 4 =