Happy Stove – Opvouwbare Brander

Happy Stove brander van Savotta

Koken in de rimboe? Dan is deze Happy Stove van Savotta je beste vriendje. Dit vrolijke opvouwbare brandertje is zo compact dat hij in de zijzak van je cargobroek past. Hij weegt slechts 250 gram. Dit maakt hem ideaal voor tijdens trektochten en survivalexpedities.

Klaar voor een warme maaltijd? Haal de Happy Stove uit zijn draagtasje en klik eenvoudig de zeven onderdelen in elkaar. Steek vervolgens wat sprokkelhout in zijn vrolijke lachebekje en je bent klaar om te gaan.

Alle onderdelen van de Happy Stove zijn laser gesneden uit 0,5mm roestvrij staal. Het slimme ontwerp zorgt voor een optimale luchtstroom zodat je met een minimale hoeveelheid hout toch een goed vuur kunt maken. Opgezet is het brandertje 14cm hoog, 14cm breed en 14cm diep. Precies genoeg voor een pannetje. Wil je hem wat groter? Dan is er ook nog de ‘Big Bad Stove‘.

De Happy Stove wordt geleverd met een met 1000D Cordura beschermhoes en draagtasje zodat je em makkelijk en veilig op kunt bergen zonder zonder dat de rest van je uitrusting smerig wordt.

Andere branders van Savotta


Big Bad Stove

Big Bad Stove

De Savotta Big Bad Stove is de grotere broer van de Happy Stove Zeer. Met zijn duurzame ontwerp en zeer lichte gewicht is hij nog steeds perfect geschikt voor koken tijdens trektochten.  Zijn iets grotere formaat (24 cm breed x 18 cm diep) geeft je de mogelijkheid om in het veld te koken voor grotere groepen en in grotere pannen! De Big Bad Stove wordt net als zijn kleinere broertje geleverd met een Cordura opbergtasje zodat hij na gebruik de rest van je gear niet vies maakt! Bekijk op bol.com


Savotta Grumpy Stove (hobo stove)

Savotta Grumpy Stove (hobo stove)

Heb je het niet zo op een brander die je constant toe staat te lachen? Dan is er ook nog de Savotta Grumpy Stove – de Hobo Stove met  altijd een slecht humeur. Hij heeft hetzelfde formaat als de Happy Stove, alleen is hij voorzien van een knorrig gezichtje. Overigens wordt je maaltijd daar niet minder lekker van. De Grumpy Stove geniet immers van hetzelfde slimme ontwerp als zijn vrolijke broertje. Bekijk op bol.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + veertien =