Haloween Decoratie – Opblaasbare Boom met Geesten en Pompoenen

Halloween decoratie voor buiten - Opblaasbare boom met geesten, grafsteen, uit en pompoenen met ingebouwde LED verlichting.

Wil je tijdens Halloween ook buiten de perfecte sfeer creëren? Gebruik dan deze opblaasbare Halloween decoratie. Hij bestaat uit een boom waar enge geesten omheen draaien. Op een van de takken zit een uil. De boom staat naast een lugubere grafsteen. Op de voorgrond liggen drie griezelige pompoenen. De uit, geesten, grafsteen en pompoenen worden sfeervol van binnenuit verlicht door LED lampjes.

Deze opblaasbare boom met geesten is perfect als buitendecoratie tijdens Halloween of op themafeesten. Hij is maar liefst 270 cm hoog en zal dus, waar je hem ook neerzet, zeker de aandacht trekken. Ook perfect te gebruiken in combinatie met de opblaasbare Halloween spookhuis entree.

Deze Halloween boom is super makkelijk op te zetten. Steek de stekker in het stopcontact en hij blaast zichzelf automatisch op. Er zit een 1,7 meter kabel bij die je makkelijk in een verlengsnoer kunt pluggen. Met behulp van de bijgeleverde scheerlijnen veranker je de decoratie stevig op zijn plek. Na Halloween berg je hem eenvoudig en compact weer op, klaar voor volgend jaar.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 2 =