GPS Tracker voor Kat met Activiteitstracker

Tractive GPS tracker voor kat met activiteitstracker.

Wil je graag weten waar je kat zich bevindt als ie aan de wandel is? Ben je vaak ongerust als je kat langere tijd van huis weg is? Met deze Tractive IKATI GPS tracker weet je voortaan precies zien waar jouw kat op ieder moment is en kun je ook ontdekken wat hij onderweg uitspookt.

Als bezorgde kattenmama of papa ken je het gevoel van ongerustheid als je kat lang weg is. Is hij gewoon aan de wandel? Heeft hij zichzelf ergens opgesloten? Ligt ie ergens op gewond op straat? Met een gps tracker weet je altijd waar hij zich bevindt. Daarnaast heeft deze Tractive IKATI kat GPS tracker nog een aantal andere handige features:

LIVE-modus

Wil je graag weten waar je kat allemaal rondstruint? Met de ‘LIVE-modus’ van de Tractive IKATI krijg je om de 2-3 seconden updates over de locatie van je kat. Zo kun je precies volgen welke route hij aflegt. Je kunt de locatie ook delen met familie of vrienden zodat meerder mensen tegelijk een oogje in het zeil kunnen houden.

Activity tracker

Met de ingebouwde activity tracker kun je de activiteit van je kat analyseren. Zo kun je tracken hoeveel hij slaapt, beweegt en hoeveel calorieën hij verbrandt. Je kunt zelfs dagelijkse doelen instellen. Handig als je kat bijvoorbeeld wel wat gewicht mag verliezen.

Virtuele omheining

Met de virtuele omheining kun je een gebied afbakenen. Zodra je kat buiten de door jou ingestelde ‘omheining’ komt wordt jij daarvan via de app op de hoogte gebracht.

Locatiegeschiedenis

Met behulp van de locatiegeschiedenis kun je op de kaart in de app precies de route zien die jouw kat heeft afgelegd. Zo kun je achterhalen wat ie onderweg uitspookt en waar hij de meeste tijd doorbrengt.

De Tractive kat GPS tracker is 100% waterdicht, schokvrij en (allerbelangrijkst) katvriendelijk. Hij is zeer compact en weegt slechts 24 gr. Je kat kan dus naar hartenlust sluipen, klimmen, springen en ravotten zonder dat de tracker hem in de weg zit.

Abonnementskosten

Voor de Tractive GPS tracker betaal je wel maandelijkse abonnementskosten. Dat geldt helaas voor de meeste kat gps trackers. Er zijn er ook zonder abonnement, zoal bijvoorbeeld de Membeli GPS Tracker. Daar betaal je echter ook een prijs voor in de vorm van allerlei reclame in de app.

De Tractive kat GPS tracker geeft rust als je kat van huis is. Ook leuk als cadeautje voor kattenliefhebbers die graag willen weten waar hun pluizenbol zich bevindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − negen =