GPS Hardloophorloge

Garmin Forerunner 45 GPS hardloophorloge.

Het maximale uit je training halen? De Garmin Forerunner 45 is een GPS hardloophorloge dat je voorziet van uitgebreide loopfuncties met snelheidsdata, rondetijden en routeregistratie. Het houdt ook je dagelijkse activiteit en calorie verbranding nauwkeurig bij zodat je precies kunt zien of je jouw fitness doelen hebt bereikt.

Via het ‘health stats’ scherm vertelt de Forerunner 45 je precies hoe het zit met je hartslag, stressniveau en energieniveau. Ook is er de mogelijkheid om het gps hardloophorloge via Bluetooth te verbinden met je telefoon. Je kunt zo ook via je telefoon je horloge opsporen mocht je het ooit kwijtraken.

De Garmin Forerunner 45 heeft een ingebouwde GPS. Deze houdt nauwkeurig de afstand bij die je hebt afgelegd en de exacte route. Dan is er nog de ‘Assistance’ functie. Deze kan in geval van nood jouw nood contactpersoon contacteren en je locatie doorgeven. Het horloge gebruikt hiervoor wel de gsm functionaliteit van je telefoon. Deze moet je dus wel bij je hebben om de Assistance functie te gebruiken.

Hoewel hij als gps hardloophorloge wordt verkocht kun je de Garmin Forerunner 45 ook gebruiken voor het tracken van andere activiteiten. Kies uit verschillende sporten zoals fietsen, treadmill, yoga, cardio enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + elf =