Golfkarretje Op Zonne-Energie

golfkarretje-op-zonne-energie

Wil je helemaal de show stelen op de golfbaan… maar wel op een milieubewuste manier? Verplaats jezelf dan tussen de holes met dit golfkarretje op zonne-energie. Deze super deluxe solar golf caddy biedt comfortabel ruimte aan twee personen plus golftassen.

Met behulp van de 72 zonnepanelen die zich op het dak van dit golfkarretje bevinden maakt het voertuig optimaal gebruik van de beschikbare zonne-energie. Het haalt snelheden van wel 24 km per uur en kan, zelfs beladen met twee personen plus tassen, hellingen tot 24 graden beklimmen. Zoals je van een rijdend voertuig mag verwachten is die karretje ook voorzien van richtingaanwijzers, koplampen, remlichten en een ingebouwde snelheidsregelaar. De bekleding is van vinyl zodat het goed water- en weerbestendig is.

Dit solar golfkarretje is ideaal voor mensen die wel lekker willen golfen maar geen behoefte hebben om de afstanden tussen holes te voet te overbruggen (of het vanwege hun fysieke gesteldheid niet kunnen). Ook als je gaat golfen met een zakenpartner zul je met dit golfkarretje zeker indruk maken. Er zitten zelfs bekerhouders in zodat je tijdens de rit kunt genieten van een lekker drankje.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 − drie =