Gereedschapskist Bbq

Gereedschapskist bbq met vlees en broodjes in een park.

Barbecueën met je maten zonder dat je vrouw het weet? Neem dan deze gereedschapskist bbq mee en zeg dat je nog even een klusje gaat doen. Hij ziet eruit als een doodnormale gereedschapskist. Niemand zal dan ook vermoeden dat er een complete barbecue in schuilgaat. Dankzij zijn handzame formaat kun je hem ook makkelijk overal mee naartoe nemen.

Naast zijn grappige design is de gereedschapskist bbq ook erg handig in gebruik. Net als een echte gereedschapskist heeft hij een handvat zodat je hem eenvoudig kunt dragen. Door dit handvat omlaag te klappen verandert het in een standaard voor de barbecue. Zo kun je hem overal veilig neerzetten zonder dat de ondergrond verbrandt.

De bovenste lades zijn handig voor het opbergen van je bbq gereedschap, sausjes en kruiden. Je kunt ze openklappen zodat ze veranderen in werkbladen waar je tijdens het barbecueën je vlees en andere ingrediënten op kwijt kunt.

De barbecue heeft een afneembare bak voor de kolen. Ook is hij voorzien van een handige zuurstofregelaar. Hiermee kun je eenvoudig de temperatuur van het vuur regelen zodat je vlees precies goed gebakken wordt.

De gereedschapskist barbecue is ideaal om mee te nemen naar het park, het strand of de camping. Zo kun je een heerlijk dagje chillen afsluiten met een lekker stukje vlees… onder het genot van een biertje en de ondergaande zon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 1 =