Garagetent – Een Mobiele Garage voor Je Auto, Caravan of Boot

Garagetent - eenvoudig mobiele opslag creëren voor je auto, caravan of boot.

Een garagetent is een snelle, eenvoudige en relatief goedkope manier om je auto, caravan of boot een veilig plekje te geven als je zelf geen garage hebt. Zo blijft je voertuig beschermd tegen regen, wind, vorst en UV-straling. Een bijkomend voordeel van een garagetent is dat je hem ook makkelijk kunt verplaatsen. Naast het stallen van je auto kun je deze mobiele garage ook prima gebruiken om extra opslagruimte te creëren.

Het zeil van deze Toolport garagetent is gemaakt van zeer sterk, 100% waterdicht en UV-bestendig PVC. Het frame bestaat uit stalen buizen. Het geheel zorgt voor een zeer robuuste constructie die prima tegen een stootje kan. Voor extra stabiliteit is het dakzeil uit één stuk gemaakt.

Om te zorgen voor goede ventilatie is de voorkant van de tent voorzien van een afsluitbaar ventilatieraam. De flap aan de voorkant kan opgerold worden. Zo kun je de tent zowel als carport en als garage gebruiken.

De Toolport garagetent heeft een breedte van 3,3 meter en een hoogte van 2,7 meter. Afhankelijk van wat je erin wilt stallen kun je kiezen uit een lengte van 4,8 meter, 6 meter of 9,6 meter. Zo heb je zowel voor je personenauto als voor je busje, boot of caravan een passende tent. Zoek je een plekje voor je scooter? Dan is kun je ook kiezen voor een scooter carport.

Het totale gewicht van deze garagetent is zo’n 120 kg. De bijgeleverde grondpinnen zorgen ervoor dat je de mobiele garage stevig kunt verankeren. Deze mobiele garage is een eenvoudige en budgetvriendelijke manier om snel een droog plekje voor je auto of extra opslagruimte te creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 + een =