FunnyRiders Stoffen Motorhelmbekleding

Schattige pluche motorhelm cover.

Met een grappige motorhelmbekleding van FunnyRiders kun je rekenen op een hoop bekijks en ontlok je gegarandeerd leuke reacties tijdens jouw volgende motortocht. Hij zorgt voor een vrolijke noot op de weg… die dit vaak wel kan gebruiken.

Deze pluche motorhelm-covers van FunnyRiders zijn verkrijgbaar in diverse varianten, zoals onder meer: Yoda, Mario, Sonic, Grover of Tommy van Sesamstraat. Ze worden in Polen met de hand gemaakt.

De motorhelm covers zijn one-size-fits-all. Ze passen op iedere standaard integraalhelm. De elastische riemen en ingebouwde drukknop zorgen ervoor dat de motorhelmbekleding stevig op zijn plek blijft zitten tijdens het rijden.

Naast het feit dat deze pluche motorhelmhoezen er gewoon super grappig uitzien beschermen ze je helm ook tegen krassen en deuken. Het aanbrengen is super eenvoudig. Je trekt de hoes gewoon over je helm en zorgt ervoor dat de opening in lijn is met het vizier.

Vind je deze schattige motorhelmhoezen iets te zoetsappig en ga je liever voor een wat imposantere uitstraling? Dan is een Predator motorhelm misschien meer iets voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 4 =