Flame – Solar Tuinlampen met Grondspies – 2 Stuks

Solar Flame tuinlampen

Deze “Flame” solar tuinlampen van Gadgy zijn zowel ’s nachts als overdag mooie blikvangers in je tuin. Hun bijzondere design zorgt voor een sprookjesachtige sfeer in je tuin… helemaal als het donker wordt en de lampen automatisch aanspringen.

Door de mooie metalen ‘flame’ lampenkappen en de glazen craquelé bol lampen creëren de Solar Flame tuinlampen een prachtige schaduweffect. De gouden binnenkant van de ‘flames’ zorgt voor een heldere reflectie en een mooi warm licht. Het geheel geeft een magisch verlichtingseffect in je tuin, op je terras of op je balkon.

De Flame lampen zijn voorzien van een handige grondspies zodat je ze makkelijk overal in je tuin neer kunt zetten (wel op een plek waar ze overdag zon krijgen). Gebruik je ze op het terras of balkon dan kun je ze ook makkelijk in een plantenbak of bloempot steken. Overdag worden de lampen opgeladen door hun geïntegreerde zonnepanelen. Op een volle batterij kunnen ze tot wel 8 uur lang branden.

Naast de “Flame” zijn deze solar tuinlampen ook verkrijgbaar in een “Maan” design. Deze set bestaat uit twee Solar Flame tuinlampen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − zeven =