Ezyroller – De Unieke Drift Skelter Zonder Trappers

Ezyroller drift skelter.

De Ezyroller is een super leuke manier voor kinderen om zich over de weg of het speelplein te verplaatsen. Geen trappers of een accu. Je stuwt deze unieke drift skelter voort door met je voeten een duwstang van links naar rechts te bewegen. Hierdoor beweegt de Ezyroller zich als een slang over de weg.

De duwstang gebruik je ook om te sturen. Daarnaast zijn er twee handremmen die je kunt gebruiken om te driften. Dit maakt de Ezyroller super wendbaar en een genot om op te rijden. Racen, slalommen, driften en zelfs teamsporten zoals basketbal… allemaal geen probleem met dit vette voertuig.

De markt is de afgelopen jaren overspoeld met allerlei nieuwe elektrische speelvoertuigen. De Crazy Cart, Ninebot, Hovercart, elektrische skateboards en Drift Skates… om er maar een paar te noemen. Allemaal super leuk natuurlijk. Ze voegen echter niet veel toe aan het beweging element van buiten spelen. Op de Ezyroller zijn kinderen zelf de motor. Hoe harder ze werken, hoe sneller ze gaan. Zo kunnen ze hun overtollige energie kwijt en krijgen ze tegelijkertijd een super goede workout. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je onderweg met een lege accu komt te zitten.

De Ezyroller is zeer robuust en kan belast worden tot wel 80 kg. Ook grotere “kinderen” kunnen er dus van genieten. Je hebt hem in een handomdraai in elkaar gezet. Als ze hem eenmaal geprobeerd hebben zijn veel kinderen er niet meer van af te slaan. Kortom, super leuk voertuig dat garant staat voor eindeloos speelplezier en kinderen ook nog eens aanzet om meer te bewegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee − een =