EverCade Retro Handheld Game Console – Premium Pack

EverCade handheld retro game console met echte cartridges.

Denk je vaak met nostalgie terug aan de goede oude console games van vroeger zoals Pac Man, Earth Worm Jim, Missile Command en Battle Chess? De EverCade retro handheld game console laat jou die game ervaring van vroeger weer herbeleven. Met de EverCade speel je al die 8-bits en 16-bit games (Atari, NES, Megadrive etc.) uit je kindertijd.

De games van de Evercade staan op echte cartridges voor die authentieke retro game ervaring en het zijn de echte, gelicenseerde spellen… geen fake clones. Op iedere cartridge vind je 6 tot 20 verschillende games. Bij deze Evercade Premium Pack krijg je 3 cartridges met in totaal 37 verschillende games.

De EverCade game console heeft een 4,3-inch scherm (even groot als een PSP) zodat je zowel thuis als onderweg kunt gamen. Je kunt wisselen tussen 4:3 en 16:9 schermverhoudingen. Zo speel je de games in hun originele schermverhouding – zoals je ze je herinnert van vroeger – óf in een moderne breedbeeld lay-out.

Mag het scherm van jou wel iets groter? Dan koppel je de Evercade met behulp van een HDMI-kabel eenvoudig aan je tv zodat je op een groot beeld en in HD kunt gamen (en het hele gezin kan meegenieten).

De EverCade heeft een batterijduur van ongeveer vier uur. Opladen doe je via de bijgeleverde USB kabel. Het mooie is dat je jouw avondje gamen niet hoeft te onderbreken omdat je tijdens het opladen gewoon door kunt spelen.

Inhoud EverCade Console Premium Pack:

  • Witte Evercade-console
  • USB-oplaadkabel
  • Namco Museum Collection 1 cartridge (met 11 games)
  • Interplay Collection 1 cartridge (met 6 games)
  • Atari Collection 1 cartridge (met 20 games)

De EverCade Retro Handheld game console is niet alleen een geweldige manier om de favoriete games uit jouw kindertijd weer eens te spelen maar ook om je kinderen kennis te laten maken met de games die zo’n belangrijk deel uitmaakten van jouw jeugd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 3 =