Elektrisch Bewegende Vis Kattenspeeltje met Kattenkruid

Elektrische bewegende vis kattenspeeltje.

Geef je kat urenlang speelplezier met dit “bewegende vis” kattenspeeltje. Deze elektrische karper danst over de vloer zodat je kat hem echt kan vangen. Om het feest compleet te maken krijg je er ook kattenkruid bij die je in de vis kunt doen.

Bewegingssensor

De bewegende vis is uitgerust met een bewegingssensor zodat hij gaat bewegen als je kat in de buurt komt. Als er 60 seconden geen beweging meer is dan schakelt de vis automatisch naar de slaapstand zodat de batterij extra lang meegaat.

Oplaadbaar

De speelvis is oplaadbaar met de bijbehorende USB-kabel. Je hoeft er dus niet iedere keer nieuwe batterijen in te doen. Opladen doe je via de USB-port aan de binnenkant van de vis.

Voorkomt verveling

Heb je een binnen kat en ben je zelf regelmatig de deur uit? Dan zorgt dit elektrische vis kattenspeeltje ervoor dat jouw kat lekker kan spelen en zich niet hoeft te vervelen terwijl je weg bent.

Gratis speel goudvis

Naast de elektrische vis krijg je bij deze set ook een speel goudvis cadeau. Deze is kleiner (20 cm) dan de elektrische karper (30 cm) en beweegt niet. Daarmee is deze goudvis een goede manier om je kat te laten wennen aan de vissen. Net als de elektrische vis kun je ook in de goudvis kattenkruid doen voor extra speelplezier.

Wasbaar

De voering van de elektrische vis is wasbaar. Na intensief gebruik kan hij dus gewoon in de wasmachine. Je zult hem dan wel weer opnieuw van kattenkruid moeten voorzien.

Steun zwerfdieren

Een deel van de opbrengst van deze speelvis wordt gedoneerd aan Stichting Modestos, die zwerfdieren in Griekenland helpt. Je bezorgt je kat dus niet alleen een hoop vermaak maar zorgt er ook voor dat dieren die het minder goed getroffen hebben een betere toekomst krijgen.

Dit elektrische vis kattenspeelgoed is niet alleen leuk voor je eigen kat maar ook als cadeautje voor andere kattenliefhebbers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 1 =