Eettafel die Transformeert tot Pool-, Airhockey- en Tafeltennistafel

Eettafel die transformeert tot pooltafel, airhockey tafel en tafeltennistafel

Na het eten een potje pool, airhockey… of toch liever tafeltennis? Deze multifunctionele speeltafel kan het allemaal! Je transformeert hem in een handomdraai van eettafel naar een pooltafel, tafeltennistafel of airhockey tafel. Ideaal als je wilt kunnen genieten van verschillende vormen van entertainment maar slechts beperkte ruimte tot je beschikking hebt.

Op het eerste gezicht lijkt deze tafel op een gewone 7-voet (standaard maat) pooltafel. Je kunt echter de hele tafel om zijn as draaien. Aan de onderkant (die dan dus de bovenkant is) blijkt dan een airhockey tafel te zitten.

De tafel wordt geleverd met een mooie houten afdekplaat. Leg je deze op de tafel dan kan hij gebruikt worden als eettafel. Ook dit blad kun je echter omdraaien. Aan de andere kant is het namelijk een tafeltennistafel. Zo heb je vier verschillende vormen van entertainment (eten, poolen, airhockeyen en tafeltennissen) voor de prijs van één!

Natuurlijk krijg je er ook alle benodigde accessoires bij zoals:

Poolen: Ballen, 2 cue’s, driehoek, krijtjes en borstel om het doek te reinigen

Airhockey: 2 air hockey knopen en 3 schijven

Tafeltennis: tafeltennisnet, 2 tafeltennisbatjes en 2 balletjes

Zo heb je alles wat je nodig hebt om maximaal van deze multifunctionele tafel te genieten. Ook als je nog op zoek bent naar leuke mancave spullen dan is deze speeltafel een zeer mooie toevoeging.

De speeltafel heeft een afmeting van 2.03 x 1.12 x 0.81 (L x B x H). Dat is ongeveer een standaard maat pooltafel, maar wel iets kleiner dan de officiële wedstrijdmaat voor een tafeltennistafel. Het geheel weegt 145 kg. Naast de speelkamer, mancave of woonkamer is deze tafel ook erg leuk voor op kantoor. Of je nu met je gezin, vrienden of collega’s bent… deze multifunctionele speeltafel staat garant voor een hoop plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf + 8 =