Dubbele Kattenhangmat Raam

Dubbele kattenhangmat die met behulp van zuignappen aan een raam bevestigd kan worden.

Katten liggen graag hoog waar ze de boel goed in de gaten kunnen houden. Met deze dubbele kattenhangmat van Pishoo creëer je snel en makkelijk een rustig en veilig slaapplekje voor je kat… of katten!

De hangmat kan met behulp van zuignappen eenvoudig aan ieder raam worden bevestigd en kan tot maar liefst 22 kg dragen. De bovenste slaapplek heeft aan een kant een gat zodat je kat makkelijk van onder naar boven kan klimmen. Dit maakt van deze dubbele kattenhangmat ook een klauter- speelplek voor je kat.

De hangmat is bekleed met super zachte en ademende stof zodat je kat een heerlijk plekje heeft om zijn dutje te doen. Hij kan lekker door het raam naar buiten kijken en tegelijkertijd ook de kamer goed overzien.

De Pishoo Katten Raamhangmat heeft stevige verstelbare riemen zodat je hem makkelijk recht kunt hangen. De stoffen hoezen die de slaapplekken bekleden zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat je de hangmat los hoeft te maken. Zo kun je ze makkelijk in de wasmachine doen als het tijd is om ze schoon te maken.

Maak je kat blij door hem te verwennen met deze heerlijke, overzichtelijke slaap- en speelplek. Ook erg leuk als cadeautje voor andere kattenliefhebbers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + 15 =