Draagbare Lithium-Autoaccu Starthulp Set

Noco Boost Plus Gb40 - Draagbare autoaccu starthulp en draadloze oplader.

Ken je het, wil je wegrijden… start je auto niet. Accu leeg. Als je ooit met dit probleem te maken hebt gehad dan weet je dat het geen pretje is. Met deze draagbare Noco Boost Plus Gb40 Lithium-Autoaccu Starthulp set hoef je je om een lege accu nooit meer zorgen te maken.

Deze ultraveilige portable starthulp brengt met zijn 1000 Ampère/12 Volt zelfs zwaardere motoren weer tot leven. Op één volle accu kan de Noco Boost Plus tot 20 keer je auto opstarten. Ook het opladen van een lege autoaccu is geen probleem. De Noco Boost Plus is trouwens ook als 500, 1500, 2000 en zelfs 4000 Ampère versie verkrijgbaar. De 1000 Ampère versie volstaat echter voor de meeste auto’s met benzine- of dieselmotoren.

De Gb40 is zeer makkelijk en veilig te gebruiken. Hij is uitgerust met een vonkvrije technologie en beschermd tegen omgekeerde polariteit. Sluit eenvoudig de klemmen aan op je accu (rood op de + en zwart op de -), druk op de ‘power’ knop, wacht tot de Noco Boost je batterij herkent (er gaat dan een detectie lampje branden) en start vervolgens je auto.

Naast starthulp voor je auto kan de Noco Boost Plus Gb40 ook als draagare oplader gebruikt worden voor smartphones, tablets en andere USB-apparaten. De Noco Boost heeft ook nog een krachtige ingebouwde LED zaklamp. Zo kun je goed zien wat je doet als je ooit in het donker je auto moet starten.

Al met al is de Noco Boost Plus Gb40 draagbare autoaccu starthulp een zeer handige gadget om toe te voegen aan de standaard uitrusting van je auto. Zeker als je autoaccu al wat ouder is. Met een afmeting van slechts 16.7 x 8 x 19.6 cm en een gewicht van 1.09 kg is er ook altijd wel een plekje voor te vinden in je kofferbak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − tien =