Draagbare Bluetooth Speaker met Ingebouwde Powerbank

Draadloze Bluetooth speaker met ingebouwde powerbank.

Altijd en overal met geweldig geluid van je muziek kunnen genieten en ook nooit meer met een lege telefoon komen te zitten? Deze draagbare JBL Charge 4 Bluetooth speaker beschikt niet alleen over een volle, krachtige en diepe klank maar heeft ook een ingebouwde powerbank. Ideaal tijdens het reizen, op de camping, het strand of andere plekken waar je geen beschikking hebt over een stopcontact.

Naast krachtige centerspeakers is deze Bluetooth speaker aan de zijkanten ook voorzien van twee extra JBL bass radiators voor een super vol en krachtig geluid. De 7800 mAh accu zorgt voor maar liefst 20 uur speeltijd. Daarnaast laad je er via de USB out eenvoudig je telefoon mee op.

Daarnaast is de Charge 4 Bluetooth speaker ook IPX7 waterdicht. Dit betekent hij tot 30 minuten en tot 1 meter onder water kan. Je kunt hem dus ook prima aan of zelfs in het zwembad gebruiken, en een regenbui kan hij ook prima hebben.

Geniet dus voortaan op het strand, aan het zwembad, op de camping of rond het kampvuur van je favorite muziek met geweldige geluidskwaliteit en kom bovendien nooit meer met een lege telefoon te zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien + 17 =