Draagbare Barbecue met fietsbeugel

Draagbare barbecue met fietsbeugel aan het stuur van een fiets.

Het wordt weer barbecue weer! Deze draagbare Knister barbecue neem je, dankzij de handige fietsbeugel, overal makkelijk mee naartoe. Of je nu wilt bbq-en op het strand of gewoon even lekker een vleesje wilt bakken bij vrienden.

Bevestig de Knister BBQ in een handomdraai aan het stuur van je fiets. Je kunt hem dan ook meteen gebruiken als fietsmand om alle benodigdheden voor de barbecue in te doen zoals ingrediënten, bestek, bbq-gereedschap, drankjes enz.

In tegenstelling tot de gemiddelde wegwerp BBQ is de Knister draagbare barbecue van zeer hoge kwaliteit. Je zult er dus vele jaren plezier van hebben. Niet alleen smaakt je eten zo veel lekkerder maar het is ook een stuk beter voor het milieu dan zo’n wegwerp geval.

Geen zin om na de maaltijd met de hand te gaan zitten schrobben om de barbecue weer schoon te krijgen? Geen probleem. De Knister past namelijk gewoon in de vaatwasser. Zo kun jij heerlijk natafelen en doet de vaatwasser het vuile werk zodat de BBQ weer schoon is en klaar voor het volgende feestje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 − drie =