Draadloze Oordopjes met 4000mAh Powerbank

Draadloze oordopjes in opbergetui met ingebouwde powerbank.

Geniet overal ongestoord (en zonder anderen te storen) van je favorite muziek met deze waterdichte JAP Sounds AP25 draadloze oordopjes. De verbeterde Bluetooth verbinding zorgt voor een veel beter en stabieler signaal dan veel andere wireless oordopjes. Vervelende geruis tijdens het hardlopen is met deze in-ear earbuds dan ook verleden tijd. Bereid je voor op een bijzondere luisterervaring met perfect geluid. JAP producten staan immers bekend om hun heldere en diepe geluidsweergave.

De AP25 oordopjes zijn volledig plug-and-play. Ze maken automatisch verbinding zodra je ze uit hun oplaadetui haalt. Dit bespaart tijd, voorkomt een hoop frustratie en zorgt ervoor dat je gelijk van je muziek kunt genieten zonder te hoeven prutsen met allerlei instellingen.

Het oplaadetui van deze draadloze oordopjes is ook voorzien van een ingebouwde 4000mAh powerbank. Zo kun je ook onderweg of tijdens het sporten altijd je telefoon opladen en kom je nooit zonder muziek te zitten. De accu van de AP25 earplugs gaat tot 7 uur mee. Meer dan voldoende voor het gemiddeld dagelijks gebruik dus. Zijn de oordopjes leeg? Binnen één uur is de accu weer volledig opgeladen met behulp van de bijgeleverde oplaadetui.

Je kunt de AP25 oordopjes bedienen met voice control. Daarmee kun je ook eenvoudig je gesprekken opnemen en ophangen via je earbuds, zonder je telefoon uit je zak te halen. Daarnaast kun je door te klikken op de linker of rechter earbud eenvoudig wisselen van nummer, je volume regelen en je muziek op pauze zetten.

Hun comfortabele ontwerp maakt deze AP25 earbuds perfect voor dagelijks gebruik. Uitgeluisterd? Dan berg je ze eenvoudig op in hun etui en worden gelijk opgeladen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + 3 =