Draadloze Karaoke Microfoon met Ingebouwde Luidspreker

Draadloze karaoke microfoon met ingebouwde speaker.

Met deze draadloze karaoke microfoon van Miliano maak je van elke gelegenheid een feestje en heb je alle bewegingsvrijheid die je nodig hebt om een spetterende show te geven. Hij is ook voorzien van een ingebouwde speaker zodat je voortaan altijd en overal de wereld kunt laten meegenieten van jouw zangkunsten.

De Miliano karaoke microfoon is compatibel met zowel Spotify, YouTube en MP3. Hij is geschikt voor alle apparatuur die beschikt over Android of iOS. Op een volle batterij kun je ongeveer 4 uur lang karaoke-en. Als hij leeg is laad je hem via Quick
Charge Micro USB weer snel op.

Volume, switchen van nummer, de echo en andere instellingen zijn eenvoudig te regelen via de knoppen op het bedieningspaneel. De ingebouwde 3-staps ruisfilter van de Miliano zorgt voor een hoge kwaliteit geluid. Hij heeft ook een aansluiting voor een koptelefoon… voor als de buren een keer hoeven mee te genieten.

Met deze draadloze karaoke microfoon bouw je overal een feestje, of het nu thuis in de woonkamer op ergens op het strand is, zonder dat je allerlei extra apparatuur mee hoeft te zeulen. Dolle pret voor jong en oud.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 5 =