Draadloze, Gekleurde LED Kerstverlichting met Afstandbediening

Draadloze, gekleurde, op afstand bedienbare led kerstverlichting. Hele mond vol... maar wel super handig.

Met deze draadloze, gekleurde LED kerstverlichting hoef je voortaan nooit meer in de knoop te liggen tijdens het versieren van je kerstboom. Je hangt ieder lampje afzonderlijk in de boom, precies waar jij het wilt hebben, zonder dat je met zo’n vervelend snoer hoeft te rotzooien.

Je hoeft ook niet meer je luie stoel uit te komen om hem aan te zetten. De verlichting is namelijk op afstand bedienbaar via de handige, meegeleverde afstandsbediening.

Met een druk op de knop kies je uit diverse licht kleuren. Je kunt de lampjes allemaal dezelfde kleur geven, maar met de multi-color mode kun je ze ook allemaal een andere kleur geven. Je kunt de lampjes ook laten knipperen en er zit een timer functie op waarmee ze na 4 of 8 uur vanzelf uitspringen.

Deze LED kerstlampjes werken op AAA batterijen. Op een volle batterij gaan ze maar liefst 120 uur mee. De
batterijen worden meegeleverd dus je kunt de lampjes meteen in de boom hangen en genieten van mooie, sfeervolle en op afstand bedienbare kerstverlichting.

De kaarslampjes zijn 10cm hoog en hebben een doorsnede van 1,5cm. De verlichting is ook makkelijk uitbreidbaar. Je kunt namelijk meerdere sets eenvoudig aan elkaar koppelen en met dezelfde afstandbediening bedienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 3 =