Draadloos Toetsenbord voor Smartphone en Tablet

Draadloos Bluetooth toetsenbord voor smartphones en tablets.

Het is natuurlijk super fijn dat we tegenwoordig, waar we ook zijn, makkelijk een berichtje kunnen sturen via onze smartphone. Wil je echter even snel een mail of verslag typen voor je werk? Dan zijn die mini toetsjes van je telefoon niet altijd even handig.

Steek dan je telefoon eenvoudig in dit draadloze Bluetooth toetsenbord. Je maakt met een druk op de knop verbinding en geniet vervolgens van de veel aangenamere type-ervaring, de grotere toetsen en alle functies die je van een gewoon toetsenbord gewend bent. De gleuf in het toetsenbord zorgt ervoor dat je telefoon of tablet rechtop blijft staan zodat je makkelijk het scherm kunt zien.

Dit toetsenbord beperkt zich overigens niet alleen tot smartphones en tablets. Het werkt ook net zo makkelijk met pc’s en laptops. Met een batterijduur van 100 uur heb je ook ruimschoots de tijd om je mail, verslag of artikel te typen. Het slimme formaat van dit draadloze toetsenbord maakt het groot genoeg om comfortabel en snel op te typen, maar klein genoeg om makkelijk mee te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × vijf =