Draadloos Springtouw met Teller

Vrouw met een draadloos springtouw.

Touwtjespringen is een van de simpelste maar ook meest effectieve manier om snel heel veel calorieën te verbranden. Het probleem met touwtje springen – zeker als je het binnen wilt doen – is dat rondzwiepende touw. Niet alleen loop je zelf het risico erover te struikelen… maar de kans is ook aanwezig dat een zich nabij bevindende lamp, fotolijst of vaas jouw springsessie niet overleven.

Met dit draadloze springtouw is dat risico echter verleden tijd. Hiermee kun je voortaan overal, waar je maar wilt, touwtje springen zonder je zorgen te hoeven maken over breekbare spullen… of je eigen nek.

Dat niet alleen. Dit draadloze springtouw houdt ook de tel voor je bij. Je kunt niet alleen zien hoe vaak je gesprongen hebt maar ook hoeveel calorieën je daarbij hebt verbrandt. Zo zie je in één oogopslag waar je het voor doet en blijf je gemotiveerd om te trainen.

Heb je toch liever een echt touw aan de springtouw? Geen probleem. Dit draadloze springtouw wordt geleverd inclusief een touw dat je aan de handvatten kunt bevestigen. Zo kun je binnen of buiten… draadloos of op de traditionele manier touwtjespringen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + 10 =