Douchekruk – In Hoogte Verstelbaar – Anti-Slip Zitting

Douchekruk met brede zitting, handvatten en verstelbare poten met anti-slip doppen.

Deze douchekruk maakt het douchen een stuk eenvoudiger en veiliger voor mensen die slecht ter been zijn en toch graaf zelfstandig willen blijven douchen. Dankzij de rubberen doppen aan de poten blijft de kruk goed op zijn plek staan. De brede zitting en de handvatten aan beide kanten zorgen ervoor de je stabiel en comfortabel kunt zitten.

De hoogte van de douchekruk kan eenvoudig ingesteld worden. De kruk heeft de juiste hoogte wanneer je bovenbenen en onderbenen een hoek van 90 graden maken (meet dit met blote voeten). De kruk is gemaakt van aluminium en kunststof. Dit maakt hem zeer stevig maar ook heel licht. Hij weegt slechts 2,9 kg. Hij is belastbaar tot 110 kg. Hij is ook goed bestand tegen reinigingsmiddelen zodat hij goed en makkelijk schoongehouden kan worden.

Om na het douchen weer veilig overeind te komen kun je de kruk gebruiken in combinatie met de zuignap handgreep. Dit is een handvat dat met behulp van zuignappen eenvoudig en stevig aan de muur van je douche kan worden bevestigd en goede ondersteuning biedt tijdens het opstaan.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + 14 =