DJI SPARK – Mini Drone

DJI Spark mini drone. Deze compacte drone past in bijna iedere tas en maakt haarscherpe foto's en videos.

Met zijn afmeting van slechts 14.3 x 14.3 x 5.5cm en zijn gewicht van maar 300 gram neem je deze compacte DJI Spark mini drone overal gemakkelijk mee naartoe. Hij neemt ongeveer net zoveel ruimte in als twee frisdrankblikjes en past daarmee in de meeste tassen en zakken.

De DJI Spark is te besturen met een controller, met je smartphone en gedeeltelijk zelfs met de hand. Met de PalmControl feature kun je de DJI Spark namelijk besturen met de bewegingen van je hand. Je kunt hem zelfs terugroepen met een handgebaar en dan landt hij zelf in de palm van je hand.

Met zijn 12 megapixel camera kun je met 30fps full HD video’s kan opnemen en 3,968 x 2,976 resolutie foto’s maken. Tevens heeft de DJI Spark een 1/2.3 CMOS sensor en een f/2.6 “wide-angle” lens. Kortom, een leuke selfie of mooie aerial video is met deze drone geen enkel probleem.

Dankzij zijn gps weet de Spark drone altijd waar hij is (ook als jij dat niet weet). Hij is ook uitgerust met sensoren die voorkomen dat hij tegen obstakels opvliegt.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien − vijf =