Divoom Planet-9 Smart Draadloze Tafellamp

Divoom Planet-9 draadloze smart tafellamp.

Zoek je een trendy tafellamp die niet er niet alleen je kamer sfeervol verlicht maar er ook nog eens bijzonder uitziet? De Planet-9 draadloze tafellamp van Divoom zal zeker de aandacht trekken in je interieur. Zo niet met zijn unieke, retro ogende design, dan wel met zijn talloze verlichtingsmogelijkheden.

16 Miljoen kleuren

De Planet-9 biedt keuze uit 16 miljoen kleuren die je eindeloos kunt combineren. Je kunt kiezen uit 5 helderheidsniveaus en de kleurtemperatuur kan van 1600 K tot 6500 K worden ingesteld. Zo creëer je voor iedere situatie eenvoudig de juiste sfeer.

Eenvoudige bediening

De Planet-9 kan op twee manieren bediend worden. Via de draaiknop wissel je tussen verschillende verlichtingsstanden en met de knop aan de achterkant bepaal je het helderheidsniveau. Dan is er nog de bijbehorende Divoom Companion APP waarmee je niet alleen kunt wisselen tussen talloze voor-ingestelde verlichtingsstanden maar ook je eigen designs kunt creëren. Je kunt de lamp ook laten reageren op inkomende berichten op je telefoon.

Ingebouwde microfoon

De Planet-9 smart tafellamp heeft ook een ingebouwde microfoon waarmee hij kan reageren op omgevingsgeluid. Zo kun je hem laten meebewegen op muziek. Leuk voor als je een feestje geeft.

Intelligente wekker

Heb je er een hekel aan om ’s ochtends ruw uit je slaap gehaald te worden door de wekker? Met zijn wake-up functie helpt de Planet-9 je om heel rustig en ontspannen wakker te worden. Hij doet dit door het geleidelijke en zachte licht van de zonsopgang te simuleren.

Nachtlampje

De Planet-9 is naast tafellamp en wekker ook te gebruiken als nachtlampje op de kinderkamer. Je kan hem de hele nacht met een laag helderheidsniveau laten branden of een timer instellen zodat hij na een bepaalde tijd vanzelf uitspringt.

Draadloos

Ommdat de Planet-9 tafellamp draadloos werkt kun je hem overal makkelijk neerzetten zonder rekening te hoeven houden met stopcontacten. Opladen doe je met de bijgeleverde USB-kabel en duurt ongeveer 5 uur. Daarna kan de Planet-9 ongeveer 24 uur onafgebroken branden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × vijf =