De Leukste Sfeervolle Kerstboom Alternatieven

Leuke en sfeervolle alternatieven voor de traditionele kerstboom.

Wil je eens iets anders dan een kerstboom? Er zijn tegenwoordig tal van leuke kerstboom alternatieven die net zo goed bijdragen aan een gezellige kerstsfeer in huis. Hier zijn onze favorieten…

Kerstboom op canvas

Kerstboom op canvas doek met LED verlichting.

Heb je niet genoeg ruimte in huis voor een kerstboom, of gewoon geen zin om weer zo’n hele boom op te moeten tuigen? Dan is deze kerstboom op canvas een leuk alternatief! Dit knusse boompje hoef je alleen maar uit te rollen en aan de muur te hangen. Het is zelfs voorzien van echte kerstverlichting. Zo zorg je – ook in het kleinste appartement of op een studentenkamer – in een handomdraai voor een gezellige kerstsfeer.

Bekijk op bol.com

Houten kerstboom

Houten kerstboom van steigerhout met plankjes voor kerstversieringen.

Op zoek naar een trendy alternatief voor een kerstboom… of heb je gewoon geen zin in dennennaalden op de vloer? Dan is een houten kerstboom wellicht iets voor jou!

Houten kerstbomen zijn een relatief nieuw kersttrend. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, van zeer abstract tot heel ‘kerstboomachtig’. Sommigen hebben ingebouwde verlichting, anderen juist weer leuke plankjes waar je zelf ornamentjes op kunt zetten. Dit geeft je veel vrijheid om op een bijzondere manier de door jouw gewenste kerstsfeer te creëren.

Vilten kinder kerstboom

3d Vilten kinder kerstboom met ornamenten.

Heb je kleine kinderen in huis en vind je een echte kerstboom te gevaarlijk? Dan is deze vilten kinder kerstboom een leuk en veilig alternatief. Je kinderen kunnen dit schattige vilten boompje helemaal zelf versieren door de bijgeleverde kerstversieringen erop te plakken.

Geen enkele boom is natuurlijk compleet zonder kerstverlichting. Daarom krijg je er ook een lichtslinger met maar liefst 100 gezellige LED lampjes bij. Het boompje is slechts 72,5cm hoog & 48 cm breed en neemt daarom nauwelijks ruimte in. Je kinderen zullen hem te gek vinden. Er is ook een 2d vilten kerstboom te krijgen die je gewoon aan de muur kunt hangen. Ook deze wordt geleverd met klittenband decoraties zodat kinderen hem zelf kunnen versieren.

Bekijk op bol.com

Fairybell Kerst Deurverlichting

Deze mooie kerst deurverlichting geeft met zijn warm witte LED verlichting zowel binnen als buiten een prachtige sfeer.

Met deze deurboom van Fairybell verander je iedere deur eenvoudig in een sfeervolle kerstboom. Je spant de verlichting simpelweg over de gewenste deur. Daarbij neemt de verlichting de kenmerkende vorm van een kerstboom aan. Zodra je de lampjes aanzet is je deur omgetoverd tot sfeervolle kerstboom.

Met behulp van het universele bevestigingssytseem past deze Fairybell verlichting op iedere deur met een hoogte van 210 m. Met zijn IP44 beschermingsklasse (spatwaterdicht) kun je de verlichting ook buiten gebruiken. Overigens kun je de deur nadat de verlichting geplaatst is gewoon open en dicht blijven doen.

Bekijk op bol.com

Kerstboom wandkleed

Kerstboom wandkleed voor binnen en buiten.

Geen zin om dit jaar een kerstboom op te tuigen… of maar beperkte ruimte in huis? Dan is een kerstboom wandkleed misschien een mooi alternatief. Net als houten kerstbomen zijn ook kerstboom wandkleden verkrijgbaar is diverse soorten en maten. Sommigen zijn zelfs voorzien van ingebouwde kerstverlichting. Zo kun je zelf de sfeer (en het formaat) kiezen dat het beste bij jou en je interieur past. Na de feestdagen is het wandkleed ook weer snel en compact op te bergen, klaar voor de volgende kerst.

Kerstboom van LED-Verlichting voor aan de Muur

LED verlichting in de vorm van een kerstboom voor aan de muur.

Een groot deel van de sfeer van een kerstboom wordt natuurlijk bepaald door zijn gezellige verlichting. Deze LED kerstboom voor aan de muur bestaat uit een draadwerk van 136 LED lampjes in de vorm van een kerstboom. Hij zal niet erg opvallen als hij uitstaat maar zodra je de verlichting aanzet verschijnt er een sfeervolle kerstboom in je interieur.

Bekijk op bol.com

Window Wonderland raam projector

Window Wonderland raamprojector met verschillende projecties voor Kerst en Halloween.

Met de Window Wonderland raam projector creëer je met een druk op de knop allerlei leuke, bewegende projecties op je raam (met geluid), waaronder een knus kersttafereeltje… compleet met boom. Naast leuke kerstanimaties krijg je er ook een verzameling Halloween projecties bij. De filmpjes worden geprojecteerd op het bijgeleverde projectiescherm, dat je voor je raam hangt.

Bekijk op bol.com

Vlaggenmast Kerstboom

Sfeervolle kerstverlichting voor vlaggenmast. Zo lijkt je vlaggenmast in het donker net een kerstboom.

Wil je ook in je tuin een gezellige kerstsfeer creëren maar heb je geen boom waar je lampjes in kunt hagen? Met de Fairybell vlaggenmast kerstboom verander je eenvoudig iedere vlaggenmast (of 6 meter lange paal) in een prachtige kerstboom. Je hijst de verlichting eenvoudig als een vlag in de mast. Zodra de 900 LED lampjes aan staan lijkt het in het donker net alsof je een verlichte kerstboom in je tuin hebt.

Bekijk op bol.com

Conclusie kerstboom alternatieven

Er zijn uiteenlopende redenen te bedenken waarom je voor een alternatief zou kiezen voor de traditionele kerstboom. Van gebrek aan ruimte tot het tijdrovende op- en aftuigen. Of misschien heb je wel een kat die constant de ballen uit je boom hengelt… of gewoon geen zin om nog wekenlang dennennaalden in huis terug te vinden. Wat de reden ook is, er is tegenwoordig een ruim aanbod aan kerstboom alternatieven. Zo kun je altijd – ook zonder boom – een gezellige kerstsfeer creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + 13 =