CouchCoaster – Bekerhouder voor de Leuning van je Bank

CouchCoaster- Handige bekerhouder voor de leuning van je bank.

Met deze CouchCoaster bekerhouder voor op de armleuning van je bank heb je voortaan altijd je drankje binnen handbereik tijdens het film kijken of lezen. Nooit meer flesjes of glazen die gevaarlijk op de leuning staan te balanceren, wachtend om omgestoten te worden. Nooit meer uit je boek of film gehaald worden omdat je drinken ergens buiten je bereik staat.

De CouchCoaster is een bekerhouder die speciaal ontworpen is om ervoor te zorgen dat je drankje stevig en veilig binnen handbereik staat. Hij is geschikt voor armleuningen met een minimale breedte van 14 cm, zowel plat, rond. De verzwaarde uiteinden zorgen ervoor dat de CouchCoaster altijd stabiel blijft liggen.

Deze bekerhouder heeft een opstaande rand zodat je glas of mok niet kan worden omgestoten. De rand bestaat uit zowel een binnenring als een buitenring. De uitneembare binnenring is geschikt voor Kleinere of smallere glazen. De vaste buitenring biedt ruimte aan grotere glazen en mokken. De buitenste rand heeft ook een inkeping waar het handvat van je mok in past.

De CouchCoaster bekerhouder is gemaakt van hoge kwaliteit siliconen, zodat hij geschikt is voor zowel warme als koude dranken. Dit maakt hem ook zeer duurzaam en ook eenvoudig schoon te maken.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − vier =