Compacte Diffuser met Trendy Verlichting

Drie mini aroma diffusers met ingebouwde LED verlichting.

Met deze kleine diffuser van H2O ruikt het voortaan niet alleen heerlijk fris in huis maar is het ook gelijk een stuk sfeervoller. Hij is namelijk voorzien van gekleurde LED verlichting. Je kunt zelf de gewenste kleur kiezen of hem automatisch laten afwisselen. Daarnaast werkt hij als luchtbevochtiger zodat je geen last meer hebt van droge lucht en alle nadelige gevolgen daarvan zoals droge ogen, schrale huid en een droge keel.

Een aroma diffuser biedt, naast een heerlijke geur in huis, de weldadige effecten van aromatherapie. Afhankelijk van welke etherische olie je erin stop kan hij je helpen ontspannen, juist meer energie geven of allerlei andere gunstige effecten hebben op je gezondheid.

Deze mini diffuser heeft een inhoud van 300 ml en komt het beste tot zijn recht in ruimtes tot 25 m². Zet hem bijvoorbeeld op je kantoor, je slaapkamer, de keuken of de gang. Ook leuk voor op de kinderkamer, waar hij gelijk als nachtlampje gebruikt kan worden. Doe er een paar druppels van je favoriete etherische olie bij en je kunt urenlang genieten van een heerlijke geur in huis. Als hij leeg is dan schakelt hij zichzelf automatisch uit. De LED verlichting werkt overigens ook als de diffuse-functie uitstaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 3 =