Cleansebot – Bacteriedodende Robot met UV-C Lichttechnologie

Cleansebot, een slimme, bacteriedodende robot die gebruik maakt van UV-C lichttechnologie.

Bacteriën zitten overal. Zeker op plekken die regelmatig aangeraakt worden zijn ze rijkelijk aanwezig. De Cleansebot is ’s werelds eerste slimme, bacteriedodende robot. Hij gebruikt UV-C lichttechnologie om korte metten te maken met alle schadelijke bacteriën op ieder oppervlak… bijvoorbeeld je telefoon, toetsenborden, banken, matrassen, dekens, aanrechten en de knuffels van je kinderen.

Uit onderzoek blijkt dat UV-C licht 99,99 % van alle bacteriën en schimmels doodt.

De Cleansebot heeft drie verschillende standen:

Under blanket mode: Bij deze stand leg je de Cleansebot op een matras en onder de deken. Met één druk op de knop gaat hij aan de slag om het hele bed bacterievrij te maken. Hij schijnt hierbij zowel aan de onderkant als de bovenkant UV-C licht zodat hij tegelijkertijd het matras en de onderkant van de deken ontsmet. Door zijn gepatenteerde wieltechnologie en een groot aantal ingebouwde sensoren rijdt de robot moeiteloos over alle kreukels en vouwen in het matras zonder er van af te vallen. Laat hem 30-40 minuten zijn gang gaan en het matras is volledig gesteriliseerd.

On blanket mode: Hierbij leg je de Cleansebot op de deken. Hij gebruit dan alleen aan de onderkant UV-C licht om de bovenkant van de deken te ontsmetten.

Handheld mode: Gebruik de riem aan de bovenkant van de Cleansebot om hem aan je hand te bevestigen. Zo kun je hem gebruiken om eenvoudig allerlei voorwerpen te desinfecteren.

De Cleansebot heeft ook een ingebouwde powerbank. Via de USB-poort kan hij gebruikt worden om andere apparaten op te laden, zoals je telefoon of tablet. Zo hoef je niet ook nog eens een aparte powerbank mee te nemen.

Onderzoek toont aan dat hotelkamers, en zeker hotelbedden, grote hoeveelheden bacteriën kunnen bevatten. Als je dus veel in hotels verblijft dan is de Cleansebot een handige gadget om bij je te hebben. Dankzij zijn compacte formaat past hij makkelijk in je koffer zodat je hem altijd bij je hebt als je op reis bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + elf =