Champagne Pistool – Drankschieter voor Elk Feest

Champagne pistool - gangmaker op elk feest.

Heb je wat te vieren en hoort daar champagne bij? Met dit champagne pistool maak er er pas echt een feestje van! Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, oudennieuw of een vrijgezellenfeest… met dit pistool word je de ‘life of the party’!

Met behulp van zijn interne koolzuurreservoir schiet dit champagne pistool een straal drank tot een afstand van wel 10 meter. Geen champagne in huis? Geen probleem! Dit pistool kan naast mousserende wijnen namelijk ook gebruikt worden voor bier, spa-rood en alle koolzuurhoudende frisdranken. De Drankschieter is geschikt voor iedere champagne-, soda- of bierfles.

Ook voor drankspelletjes avonden is de champagne pistool uitermate geschikt. Champagnegevecht iemand? Waar je het ook gebruikt, dit pistool brengt gegarandeerd leven in de brouwerij!

Het champagne pistool is gemaakt van een duurzame en lichte messing aluminiumlegering. Dit geeft het een mooie gouden kleur, wat er lekker decadent uitziet. Na gebruik is het eenvoudig schoon te maken met wat handwarm water.

Ben je meer van het zwaardere geschut? Dan is er ook een champagne geweer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

tien + twee =