Cat Activity Fun Bord – Kattenspeelgoed

Cat activity fun bord

Katten willen jagen. Nou krijgen ze daar in onze bewoonde wereld niet altijd de mogelijkheid toe. Zeker binnenkatten komen er wat dat betreft vaak bekaaid vanaf. Met deze ‘Cat Activity Fun Board’ van Trixie moet je kat toch nog wat doen om aan eten te komen.

Met behulp van dit bord can je kat op een speelse manier zijn snack verdienen aan de hand van vijf verschillende en uitdagende spelletjes. Leg brokjes of kattensnoepjes in de tunnel, tussen de pinnen, in de gleuf of in de bakjes. Zo wordt je kat uitgenodigd om behendigheid te gebruiken. Veel katten vinden dit prachtig.

Heeft je kat de gewoonte om zijn eten zo snel mogelijk naar binnen te schrokken om het even later weer onverteerd te deponeren… liefst over je dure kleed of vloerbedekking? Ook in dat geval is dit Cat Activity Fun Board een uitkomst. Verspreid de brokken voortaan over de verschillende hindernissen van het bord en je kat zal gedwongen worden om het wat rustiger aan te doen. Beter voor je kat, beter voor je vloerbedekking. Kortom, zeker eentje voor onze lijst grappige katten cadeautjes.

Om te voorkomen dat het Fun Bord de hele kamer doorschuift als je kat er mee speelt is het aan de onderkant voorzien van een anti-sliplaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × vijf =