Bruiswatertoestel – Maak van Kraanwater Lekker Bruisend Water

Bruiswatertoestel van SodaStream.

Met dit SPIRIT bruiswatertoestel van SodaStream verander je in een handomdraai doodgewoon kraanwater in heerlijk bruisend water. We weten allemaal dat water het beste is dat je kunt drinken… zeker als je ook graag wat kilootjes kwijt wilt. Frisdrank, vruchtensap en energiedrankjes (vloeibare calorieën) behoren immers tot de grootste dikmakers die we kennen en zitten vol toegevoegde suikers en andere troep.

Veel mensen vinden gewoon water echter maar saai en smaakloos. Je kunt er natuurlijk wat citroen aan toevoegen (is nog goed voor de stofwisseling ook), maar het blijft plat. Met een bruiswatertoestel verander je datzelfde platte water in een sprankelend drankje dat veel smaakvoller is… en net zo gezond.

Bespaart gemiddeld 2800 wegwerpflessen

Dit duurzame SPIRIT bruiswatertoestel zorgt ervoor dat je nooit meer zware lessen uit de supermarkt hoeft mee te zeulen. Beter voor je rug, het milieu én je portemonnee. Een herbruikbare SodaStream fles bespaart namelijk gemiddeld zo’n 2800 wegwerpflessen. Nog een groot voordeel is dat je zelf kunt bepalen hoeveel bruis je jouw water geeft.

Nooit uitgebruist met duurzame hervulbare CO2 cilinders

De SodaStream werkt met een CO2 cilinder. Met één cilinder kun je ongeveer 60 liter bruiswater maken. Het mooie is dat je lege cilinders gewoon kunt omruilen voor nieuwe. De cilinders blijven namelijk eigendom van SodaStream. Je betaalt een licentie voor het gebruik van de cilinders die vele malen goedkoper is dan wanneer je nieuwe cilinders zou moeten kopen. Op de websites www.sodastream.nl/locator of www.sodastream.be/locator kun je heel makkelijk terugvinden waar het dichtstbijzijnde omruilpunt is.

Zo draag je met dit bruiswatertoestel ook een steentje bij aan een duurzamere kringloopeconomie en een schonere wereld. Het is dan ook geen wonder dat de SodaStream SPIRIT in 2017 de prestigieuze ‘Red Dot Product Design Award’ wist binnen te halen.

Meer bruiswatertoestellen


SodaStream Crystal Bruiswatertoestel - Zwart

SodaStream Crystal Bruiswatertoestel – Zwart

Maak saai kraanwater in enkele seconden heerlijk bruisend met deze SodaStream Crystal. De Crystal beschikt over enkele elementen die het product nu nóg duurzamer en eleganter maken. Zo is er de glazen karaf die zorgt voor een luxere uitstraling en  bovendien elk gebruik van plastic voorkomt. Het bruiswatertoestel bestaat daarnaast voor een deel uit hoogwaardig edelmetaal. Dit maakt het toestel niet alleen nóg robuuster maar geeft het tegelijkertijd een zeer aantrekkelijke uitstraling. Dit maakt de SodaStream Crystal tot een mooie en duurzame toevoeging aan elk huishouden en een ideaal cadeau voor elke gelegenheid. Het pakket bevat: – 1 SodaStream Crystal toestel – Zwart – 1 karaf van 75cl – SodaStream 60 liter CO2 cilinder. Net als de voorgenoemde SodaStream SPIRIT kun je ook bij de Crystal lege CO2 cilinders omruilen voor nieuwe.  Bekijk op bol.com


SodaStream Spirit One Touch Bruiswatertoestel - Elektrisch - Zwart

SodaStream Spirit One Touch Bruiswatertoestel – Elektrisch – Zwart

Het Spirit One Touch bruistoestel maakt het je nu nog makkelijker om zelf bruisend water te maken, zodat je nooit meer hoeft te zeulen met plastic wegwerpflessen uit de supermarkt. Waar je bij de bovengenoemde Sodastream Spirit zelf volledige controle hebt over de bubbel intensiteit van je water biedt de One Touch diverse bruisniveaus die zijn voorgeprogrammeerd. Dit product scoort daardoor nog hoger op gebruiksgemak. Je hebt namelijk altijd je gewenste bruisniveau. Nadeel ten opzichte van het ‘handmatige’ spirit bruiswatertoestel is dat je vast zit aan de drie voor-ingestelde niveaus. Je kunt kiezen uit 3 verschillende bruisniveaus van licht parelend tot sterk bruisend water. Daarna kun eventueel nog een verfrissend smaakje toevoegen.  Zo heb je altijd je favoriete drankje in huis. Het pakket bevat: – 1 SodaStream Spirit One Touch Elektrisch – Zwart – 1 herbruikbare fles van 1 liter, met metalen dop en houder – SodaStream 60 liter CO2 cilinder ‘onder licentie. Bekijk op bol.com


AARKE Carbonator II Sodamaker - Bruiswatertoestel - Roestvrijstaal - Grijs

AARKE Carbonator II Sodamaker – Bruiswatertoestel – Roestvrijstaal – Grijs

Met de AARKE Carbonator II sodamaker maak je van dat normale kraanwater in een handomdraai sprankelend bruiswater. Naast gemak voor jezelf (je hoeft immers geen zware flessen bruiswater uit de suprmarkt meer te slepen), ben je ook erg milieubewust bezig. Met de bijbehorende herbruikbare PET-fles ben je namelijk altijd voorzien van je eigen fles en zijn de flessen in de supermarkt dus verleden tijd. Zo kun je elke dag opnieuw met een druk op de knop genieten van lekker sprankelend water. Het bruiswatertoestel is gemakkelijk te bedienen. Je schroeft simpelweg de fles aan de sodamaker en duwt de hendel omhoog… de rest doet de AARKE Carbonator. Als het apparaat een zoemend geluid maakt dan schroef je de fles weer los en heb je bruisend water. Het kan haast niet eenvoudiger. Dit bruiswatertoestel is ontworpen met een erg slank design en heeft zowel van binnen als buiten een extreem compact ontwerp.  Bekijk op bol.com


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × twee =