BROODNODIG®️ – Herbruikbare Boterhamzak van 100% Gerecycled Plastic

BROODNODIG - Een herbruikbare boterhamzak gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Met BROODNODIG®️ houd je jouw brood langer vers én draag je tegelijkertijd een steentje bij aan een beter milieu. Deze herbruikbare boterhamzak voorkomt niet alleen het gebruik van plastic boterhamzakjes… hij is zelf ook gemaakt van 100% gerecycled plastic. Zo help je op twee manieren bij het verminderen van plastic afval in het milieu.

Naast het feit dat hij herbruikbaar is én beter voor het milieu heeft de boterhamzak van BROODNODIG®️ nog een aantal andere voordelen ten opzichte van het traditionele wegwerp boterhamzakje:

Verstelbaar

Heb je aan één boterham genoeg tijdens de lunch, of heb je juist een berenhonger? De boterhamzak BROODNODIG®️ is eenvoudig verstelbaar zodat hij zich aanpast aan de grootte van je lunch. Met 20cm bij 30cm biedt hij ruimte aan maximaal 10 boterhammen… voor de hele grote eters. In tegenstelling tot een broodtrommel vouw je hem na gebruik zeer compact op zodat hij nauwelijks ruimte inneemt.

Brood en fruit blijft langer vers

De herbruikbare boterhamzak van BROODNODIG®️ heeft een speciale sluiting die zo is ontworpen dat je het bovenste deel van de zak naar binnen vouwt. Hierdoor wordt de toestroom van lucht geminimaliseerd zodat je brood en fruit lekker vers blijven.

Eenvoudig schoon te maken

Door de dubbele voering van de binnenzak is het schoonmaken van de BROODNODIG®️ boterhamzak zeer eenvoudig. Was hem na gebruik met een vochtige doek en hij is weer klaar voor de volgende lunch.

De missie van BROODNODIG is om het plastic afval wereldwijd drastisch te verminderen en daarmee bij te dragen aan een duurzamere wereld. Naast hun herbruikbare boterhamzakken hebben ze ook nog diverse andere producten die eveneens allemaal gemaakt zijn van gerecycled plastic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 1 =