Boomhutbed, Heerlijk Slapen en Eindeloos Speelplezier!

Boomhutbedden voor jongens en meisjes.

Een boomhutbed… welk kind wil dat nu niet? Een plek waar je ’s nachts veilig en geborgen kunt slapen en die overdag verandert in een fantastisch speelparadijs.

Kinderen en hutten bouwen gaan samen als vissen en water. Of het nu een kussenfort is in de woonkamer, een geval van golfplaten en rondzwervende takken in de achtertuin… of simpelweg een laken over een stuk gespannen touw.

Een ding hebben alle hutten gemeen. Ze staan garant voor eindeloos speelplezier en vormen een plek waar kinderen hun fantasie helemaal de vrije loop kunnen laten. Het ene moment zijn ze een veilige basis in een avontuurlijk fantasieland, het andere moment een sprookjeskasteel.

Boomhutbedden tillen het concept ‘hut’ echter naar een heel ander niveau. Ze zien er vaak niet alleen fantastisch uit, maar ze zijn ook altijd beschikbaar. Ze hoeven niet ’s avonds weer afgebroken te worden zodat de woonkamer weer begaanbaar is, maar gaan gewoon moeiteloos over van speel- naar slaapplek.

De mooiste boomhutbedden

Boomhutbedden zijn er in allerlei soorten en maten. Hoog, laag, als eenpersoonsbed of als stapelbed. Welke je ook kiest… je kinderen zullen door de dolle heen zijn als ze de trotse eigenaar worden van hun eigen boomhutbed.

Boomhut bed met balkon – Vila

Boomhutbed met twee verdiepingen en een balkon.
Dit prachtige boomhutbed is de droom van ieder kind. Het heeft twee verdiepingen. De bovenste is voorzien van een balkon met stevige railing en heerlijk zacht hoogpolig tapijt Bovenin zijn drie sfeervolle spotjes ingebouwd. Daarnaast is er boven in het huisje een speelgoedkist ingebouwd zodat na het spelen weer ruimte kan worden gemaakt voor een goede nachtrust.

Dit steigerhouten bed biedt twee slaapplaatsen. De bovenste is te bereiken via een stevige houten trap. Het zal misschien wel even knokken worden wie boven mag! Het onderste bed is natuurlijk ook ideaal als logeerbed voor als er vriendjes of vriendinnetjes blijven slapen. Het bed is 225cm hoog, 295cm lang en 160cm diep. Bekijk op bol.com…

Boomhutbed voor avonturiers

Boomhutbed voor avonturiers.

Dit bed straalt gewoon avontuur uit! Het biedt een geweldige uitvalsbasis voor expedities in verre fantasieoorden… en natuurlijk een heerlijk plekje voor de nacht. Dit stapelbed heeft twee slaapplaatsen. De bovenste is te bereiken via de stevige houten trap en is veilig afgebakend met een railing.  Bekijk op bol.com…

Boomhut bed met Glijbaan

Boomhut bed met glijbaan
Wat is er leuker dan een boomhutbed? Een boomhutbed met een glijbaan! Dit bed is voorzien van twee slaapplaatsen, één boven,  één beneden. En…. hadden we al gezegd dat het een glijbaan heeft! Onder het onderste matras is een grote speelgoedlade. Je kunt echter ook kiezen voor een matraslade. Zo heb je een derde slaapplek. Ideaal voor logeetjes en pyjamafeestjes.

Door zijn strakke, eenvoudige vormen en het prachtig afgewerkte steigerhout is dit boomhut bed een ware aanwinst voor iedere slaapkamer. Alle onderdelen worden machinaal geschuurd en zijn daarom volledig splintervrij. Omdat het relatief weinig ruimte inneemt wordt dit steigerhouten boomhut bed ook veel gebruikt in menig vakantie woning of chalet .  Bekijk op bol.com…

Boomhut kinderbed met speelgedeelte

Timidroom boomhutbed met twee slaapplaatsen.
De prachtige boomhut vorm van dit bed maakt het tot een geweldige plek voor vele uren plezier voor zowel jongens als meisjes. De ruime slaapplaats van dit unieke kinderbed biedt ook een ideale plek om heerlijk te slapen en te rusten. De prachtig beschilderde buitenkant met boomstammen en bladeren maken dit bed helemaal af.

Het onderste deel van dit boomhutbed is een speciaal speelgedeelte met twee leuke stoeltjes en een tafeltje. Je kunt echter ook kiezen voor een tweede matras zodat het als stapelbed kan worden gebruikt.

De robuuste constructie garandeert veilig gebruik. Het gebruik van een dakraam en ramen aan de zijkanten biedt voldoende licht voor comfortabel gebruik. De stevige metalen ladder zorgt ervoor dat kinderen veilig omhoog kunnen klauteren naar het bovenste gedeelte van het bed.  Bekijk op bol.com…

Boomhutbed met loopplank

Avontuurlijk boomhutbed met loopplank
Met dit avontuurlijke boomhutbed, compleet met loopplank, waan je je zo in de wereld van Robinson Crusoe of de Zwitserse familie Robinson. Het design heeft wel wat weg van een boomhut die je zou vinden op een tropisch schateiland, achtergelaten door piraten.

Dit mooie bed is gemaakt van massief den en biedt ruimte aan een matras van 90×200 cm. De bovenste verdieping is voorzien van een lattenbodem. De onderkant heeft geen lattenbodem, maar je kunt hier wel nog een matras kwijt, bijvoorbeeld voor logees. Of leg er een stel kussens neer en creëer zo een heerlijk wegkruip plekje. Een van de hoeken is voorzien van een handig tafeltje. Hier kun je speelgoed op kwijt… of een laptop voor tijdens een filmavond. Bekijk op bol.com…

Schattig Boomhut bed voor prinsesjes

Schattig boomhut bed voor prinsesjes.
Dit schattige boomhut bed is, met zijn elegante vormen, leuke luikjes en pittoreske hekje speciaal voor prinsesjes. Ze kunnen hier helemaal wegdromen van magische landen met eenhoorns en sprookjeskastelen.

Het bed heeft twee slaapplekken. Onder het onderste bed is nog een grote speelgoedlade. Hier kunnen alle poppen en andere spullen in als het tijd is om te gaan slapen. Het bed is gemaakt van robuust steigerhout. Alle onderdelen zijn zorgvuldig geschuurd en vrij van splinters. Bekijk op bol.com…

Eenpersoons Boomhutbed Charlotte

Eenpersoons boomhut bed in een kinderslaapkamer.
Kinderen zijn gek op hutten. Jouw kind zal dan ook onmiddellijk smelten voor dit bed. Dit eenpersoons boomhutbed is gemaakt uit stevig MDF. Het halfhoogslaper bed is luchtig wit van kleur en heeft 3 ramen en een deels open dak voor voldoende lichtinval. Om het bed te bereiken is het bed voorzien van een trapje met twee treden. Aan de buitenkant is ook nog een kapstokje waar bijvoorbeeld de ochtendjas aan kan worden opgehangen.

De hoogte onder de lattenbodem bedraagt ongeveer 47 cm. Voldoende ruimte om kisten met speelgoed op te bergen. Dit super coole bed is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Zowel jongens als meisjes zullen er ontzettend mee in hun nopjes zijn. Voor de ‘deuropening’ en de 3 raampjes is er desgewenst ook nog een extra textielset  met 4 gordijntjes. Het bed is geschikt voor een matras van 90×200 cm.  Bekijk op bol.com…

Boomhutbed Aladdin met glijbaan

Boomhutbed Aladdin met glijbaan
Zijn jouw kinderen gek op de Fata Morgana in de Efteling? Dan zullen ze helemaal wild worden van dit prachtige Aladdin bed! Geheel in Oosterse sfeer wanen je kinderen zich met dit bed zo in de toverachtige wereld van Aladdin. En dan is er natuurlijk nog de glijbaan die het avontuur compleet maakt.

Dit Aladdin boomhutbed heeft twee slaapplekken. Onder het onderste bed is een grote speelgoedlade. Deze kan echter ook uitgerust worden met nog een derde lattenbodem. Ideaal als er vriendjes of vriendinnetjes komen logeren. Het bed is gemaakt van robuust, splintervrij steigerhout.  Bekijk op bol.com…

Strandhuis boomhutbed

Strandhuis boomhutbed voor 1 persoon.
Droom heerlijk weg in dit prachtig afgewerkte steigerhouten ‘Strandhuis’ boomhutbed. Als jouw kind helemaal weg is van het strand dan zal dit bed zeker in de smaak vallen. Deze eenpersoons halfhoogslaper lijkt net een klein strandhutje. Met een beetje fantasie kun je de branding horen en de meeuwen horen krijsen.

Met een likje vers en wat zomerse versieringen maak je het helemaal af. Zo wordt iedere dag een vakantie aan zee! Bekijk op bol.com…

Boomhutbed... heerlijk slapen en eindeloos speelplezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × twee =