Boeket Teddyberen

Vrouw met een boeket teddybeertjes.

Valentijnsdag kijkt weer om de hoek. Wil je dit jaar jouw lief iets anders geven dan een bosje bloemen? Wat dacht je van een boeket teddyberen. Dat zal ze zeker niet zien aankomen! Een lief en romantisch cadeau dat ook nog eens zeer origineel is. En welk hart smelt er nou niet van een hele horde schattige teddybeertjes?

Dit boeket is gevuld met 11 witte beertjes die allemaal voorzien zijn van strikjes en tiara’s. Het wordt geleverd in een mooie roze gift box met een grote strik eromheen.

De afmetingen van de gift box zijn 56 x 19 x 10 cm en het weegt in totaal 900 gram. Zodra je geliefde de doos opent zal zij overspoeld worden door een overvloed aan schattigheid. Naast Valentijnsdag is dit boeket natuurlijk ook erg leuk om op andere gelegenheden te geven, zoals een verjaardag, moederdag, of gewoon om iemand een hart onder de riem te steken. En… in tegenstelling tot bloemen zal dit bosje beertjes nooit verwelken.

Zie ook onze andere leuke Valentijn cadeautips die weer eens wat anders zijn dan een bosje bloemen of doosje chocolaatjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + achttien =