Biologische Kruidenthee Kerst Adventskalender

Biologische kruidenthee adventskalender.

Met deze Pukka biologische kruidenthee adventskalender tel je de dagen naar Kerst op een gezonde manier af met iedere dag weer een ander heerlijk kopje thee. De Adventskalender bevat 24 verschillende zakjes kruiden-, fruit- en groene thee in de smaken:

Lemon, Ginger & Manuka; Cleanse; Ginseng Matcha Green; Three Licorice; Tulsi Clarity; Peppermint & Licorice; Mint Refresh; Chamomile, Vanilla & Manuka; Three Ginger; Three Chamomile; Supreme Matcha Green; Three Fennel; Lemongrass & Ginger; After Dinner; Turmeric Gold; Blackcurrant Beauty; Wild Apple & Cinnamon; Relax; English Breakfast; Feel New; Elderberry & Echinacea; Night Time; Revitalise; Licorice & Cinnamon.

De theeën zijn gemaakt met biologische ingrediënten van de hoogste kwaliteit en zorgvuldig samengesteld door een aantal van de meest gepassioneerde kruidenexperts ter wereld. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch, vegetarisch, non-GM en duurzaam geproduceerd. Vegetarisch en non-GM.

Met de kruidenthee adventskalender draag je ook bij aan een schonere planeet. Niet alleen zijn alle verpakkingsmaterialen afkomstig van duurzame bronnen en volledig recyclebaar maar een deel van de opbrengt van de adventskalender gaat naar milieugerelateerde zaken.

Dat maakt deze kruidenthee adventskalender niet alleen een verassend en gezond alternatief voor de standaard adventskalender met chocolaatjes maar ook een milieubewuste keuze. Kortom, een super leuk cadeautje voor theeliefhebbers om de dagen voor kerst mee af te tellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + 10 =